2777
2789
عنوان

کیا عفونت قارچی عود کننده واژن داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 12528 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چیز عجیبی نیست لباس زیر نپوشی اخه وقتی بپوشم بعد دوساعت احساس خارش میکنم یعنی انقدر لباس زیر مزخ ...

آخه منم چن سال پيش نميپوشيدم اما برا شلوار جين خيلى اذيت ميشدم يا كلا بيرون ميرفتم اذيت ميشدم تو خونه راحتتر بودم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
دوستان کمک

منم مشكل شمارو دارم دكترم ميگفت كه قارچ خيلى موذيه چنوقت خودشو پنهان ميكنه باز پيداميشه، هر چيزيو كه بگى استفاده كردم همشون مقطعى بوده ، واقعا درمونده شدم، خودم گاهى وقتا فك ميكنم دليلش نوار باشه شايد ماها به نوار حساسيت داريم كه هيچوقت جواب نميگيريم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
منم از وقتی ازدواج کردم درگیرشم.طوری که دیگه هرماه مجبورم دکتر برم به کلوترامازول هم حساسیت پیدا کرد ...

عزیزم شما چیکار کردید من هم به قرص هم پومادش حساسیت پیدا کردم

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

سلام عزیزم من ۱۰ ماهه دچار عفونت مکرر شدم با هردارویبم خوب نشدم پیش هردکتر زنان با هر پمادی خوب نشدم دیگه کلا ناامید شدم ببین من نمیخام اسم دکتر بگم ولی فقط پیش دکتر عفونی برو دکتر های زنان در این موارد مث ک جواب نمیدن و اصلا از داروهای گیاهیو ژل های شستشو استفاده نکن فقط شامپو بچه فیروز خودتو چن بار بشور و داروهایی ک میدنو استفاده کن فعلا خودم تحت درمانم درمان شدم میام میگم بتون 😊

سلام عزیزم من ۱۰ ماهه دچار عفونت مکرر شدم با هردارویبم خوب نشدم پیش هردکتر زنان با هر پمادی خوب نشدم ...

سلام عزیزم منم مثل شما عفونتم خوب نمیشه هرکار میکنم اگه جواب گرفتین بهم خبر بدین

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی