اره چیز عجیبی نیست لباس زیر نپوشی اخه وقتی بپوشم بعد دوساعت احساس خارش میکنم یعنی انقدر لباس زیر مزخ ...
آخه منم چن سال پيش نميپوشيدم اما برا شلوار جين خيلى اذيت ميشدم يا كلا بيرون ميرفتم اذيت ميشدم تو خونه راحتتر بودم
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
منم مشكل شمارو دارم دكترم ميگفت كه قارچ خيلى موذيه چنوقت خودشو پنهان ميكنه باز پيداميشه، هر چيزيو كه بگى استفاده كردم همشون مقطعى بوده ، واقعا درمونده شدم، خودم گاهى وقتا فك ميكنم دليلش نوار باشه شايد ماها به نوار حساسيت داريم كه هيچوقت جواب نميگيريم
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
عزیزم دکتر زنان خوب باید بری تا زودتر خوب بشی. دکتر سیما مظفر جلالی فوق العادع دکتر باتجربه ایه. مطبشم توی خیابون گیشا هست.شمارشون اینجا براتون می ذارم 88263428
سلام عزیزم من ۱۰ ماهه دچار عفونت مکرر شدم با هردارویبم خوب نشدم پیش هردکتر زنان با هر پمادی خوب نشدم دیگه کلا ناامید شدم ببین من نمیخام اسم دکتر بگم ولی فقط پیش دکتر عفونی برو دکتر های زنان در این موارد مث ک جواب نمیدن و اصلا از داروهای گیاهیو ژل های شستشو استفاده نکن فقط شامپو بچه فیروز خودتو چن بار بشور و داروهایی ک میدنو استفاده کن فعلا خودم تحت درمانم درمان شدم میام میگم بتون 😊