2777
2789
عنوان

برای روز معلم چقدر گفتن بیارید

133 بازدید | 16 پست

پسر من پنجم ابتداییه .نمیانده گفته ۸۵۰ برای یه ربع سکه و یه جعبه شیرینی .

معلمشون امسال خیلی عالی بود .والی به نظرم زیاده این مبلغ.

کاش میگفت نفری ۵۰۰ کارت هدیه میگرفت

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زیاد بیچاره نماینده ما گفت سیصد همه گفتن زیاد کردش صد تومن البته جشن الفبا مدرسه می خواد بگیره ...

مدیر یک سره دستور میده .کم نذارید برا معلما

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
جدی چه زیادیادش بخیر ما نفری ۱۰ هزار می‌بردیم کیک برا همه میخریدیم سکه هم میگرفتیم🤣🤣حس پیریییی کرد ...

نه حس پیری نکن .الان تو یه سال ببین سکه چند برابر سده

جدی چه زیادیادش بخیر ما نفری ۱۰ هزار می‌بردیم کیک برا همه میخریدیم سکه هم میگرفتیم🤣🤣حس پیریییی کرد ...

ما ده تومن دادیم همه انگشتر خریدیم برا معلم با کیک و بادکنک و کلی وسایل تزیینی🥲

لایک نکن.

نه حس پیری نکن .الان تو یه سال ببین سکه چند برابر سده

همون

ولی ببین ۸۵۰ خدایی خیلیه مگ پول علف خرس زحمت می‌کشید اون معلم وظیفشو درس انجام داده حقوقشم گرفته 

شما هم هزینه های لازم و به مدرسه دادید روز معلم روزیه ک گرامی و سپاس باشه ن اینک پول جمع کنه 

بیخود میکنن مگه دارن رایگان درس میدن شاید یکی در توانش نباشهزور گیر هستن مگه😐😐

نمیدونم .مدیرمون کلا لاته .میگه تو منطقه خوب میشینید .یعنی چی نداریم 

همونولی ببین ۸۵۰ خدایی خیلیه مگ پول علف خرس زحمت می‌کشید اون معلم وظیفشو درس انجام داده حقوقشم گرفته ...

نمیدونم واله .اگر هم ندم قشنگ تابلو میشم تو کلاس 

700گفتن ولی نمیدم.. 

گفتم 500،، چون من روزمعلم کمش 6،7تا کارت هدیه500ی به همراه دسته گل تک رز هدیه میدم.. نمیخوام بیشتراز 5تومن هزینه کنم راستش.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️