2777
2789

بچه ها من یه آنتی بادی توی خونم هست به اسم لوپوس آنتی کوآگیولنت که باعث سندروم آنتی فسفولیپید میشه البته من سندروم آنتی فسفولیپید ندارم فقط این آنتی بادی رو ندارم

این سندروم باعث سقط جنین میشه

کسی تجربه ای داشته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم دیگه 😁 یه آنتی بادی توی خون هست که باعث لختگی خون تو بارداری و سقط جنین میشه خیلیا بعداز سقط ...

بازم متوجه نشدم دستگاه منظورته

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

عزيزم اگر اشتباه نكنم مشكل خودايمنيه كه قبل بارداري بايد پردنيزولون مصرف كني تو بارداري هم به احتمال زياد آمپول هپارين برايجلوگيري از لختگي خون و سرم اي وي اي جي براي تنظيم ايمني،

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
عزيزم اگر اشتباه نكنم مشكل خودايمنيه كه قبل بارداري بايد پردنيزولون مصرف كني تو بارداري هم به احتمال ...

اینا برای وقتیه فکرکنم که کسی سندروم فسفولیپید رو داره

دکتر برامن آزمایشات تکمیلی انجام داد گفت تو این سندروم رو نداری و نیاز به هیچ دارویی نداری فقط این آنتی بادی رو داری

براهمینه که میخوام ببینم گسی تجربه ای داشته ببینم شرایطش دقیقا چجوری بوده

شما کسی رو میشناسی که اینطوری بوده؟؟

یکی از دوسنتان من مشکل خود ایمنی داشت سه چهار باری سقط کرد رفت پیش پاک روش الان پسرش ۷ ماهه است

آها مرسی عزیزم

میخواستم ببینم اگه کسی هست مستقیم باهاش حرف بزنم اطلاعات دقیقشو بدونم ببینم دقیقا تو آزمایشش چی نشون داده

اینا برای وقتیه فکرکنم که کسی سندروم فسفولیپید رو داره دکتر برامن آزمایشات تکمیلی انجام داد گفت تو ...

دقيق نميدونم عزيزم ولي منم سقط داشتم مشكلمم خودايمني بود اينايي كه گفتم داروهاي خودمه،دكترمم دكتر رزاقيه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
دقيق نميدونم عزيزم ولي منم سقط داشتم مشكلمم خودايمني بود اينايي كه گفتم داروهاي خودمه،دكترمم دكتر رز ...

میشه از دکترت بپرسی اسم آنتی بادی های خودایمنی که تو خونت هست بگه لطفا؟؟ میشه بهم بگی بعدش؟؟برام مهمه 😞

ما یه گروه نی نی سایتی تو تل .گرام داریم میخوای بیای اونجا که درارتباط باشیم؟؟