2777
2789
عنوان

بهترین طمعم چیپس از نظر شما چیه🍟

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 98 پست
🤚🤣 اصلا پیاز جعفری یچیز دیگه است همه بد سلیقه ان😌😂🤣🤣🤣

موافقمممم طرفداران_پیاز_جعفری🤣# 🤣🤣

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

خخخ چقد مثل همیم 😂چندسالته

۱۸

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیشترین رای برای پیاز جعفری بود

دار و ندار این دلی خدایی خیلی خوشگلی شبای من روشنه و ماه قشنگ تو دلی خیالم ازت همه جوره راحته برم قربون موهای خوش حالتت شکر میکنم همش بابتت _o_

۱۸

😂من هم سن مامانتم خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

😂من هم سن مامانتم خخ

😂😂😂۴۰😁🤔

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

😂😂😂۴۰😁🤔

نه کثافط چ خبره ۴۰

۲۹

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نه کثافط چ خبره ۴۰۲۹

😂😂😂

😂😂😂

😂۱۱سال بزرگترم ولی سلیقه هامون یکیه عجیبا غریبا

یا تو بیشتر از سنت هستی

یا من هنوز دلم‌جوونه