2777
2789

بچه ها من با خواهر زاده شوهرم دوست بودم بعد همیشه میومد می‌رفت یهویی دیگه نیومد یا تماس می‌گرفتم جواب نمی‌داد پیام میدام سین نمی‌کرد ولی آنلاین بود کاری هم نکردم که ناراحت بشه چند روزیه که فکرم مشغول کرده بنظرتون چیشده؟ 

زنگ بزن باهاش صحبت کن خو

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه پیام دادی و تماس هم گرفتی و جواب نداد

ازش بگذر و اهمیت نده، با یکی دیگه رفیق شو و وقت بگذرون

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
دیگه پیام دادی و تماس هم گرفتی و جواب ندادازش بگذر و اهمیت نده، با یکی دیگه رفیق شو و وقت بگذرون

غریبم اینجا کسیو ندارم برا همین عادت کردم باهاش

زنگ زدم جواب نداد پیام هم دادم جواب نداد

پ کلا بیخیالش شو 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

منم تو شرایط تو با یکی از فامیلا اینجور شد 

فقط دوتامون اینجاییم .یهو اونا نیومدن ماهم دیگه نمیریم خونش

بیرون میبینیم کار داشته باشه زنگ میزنه ولی میدونم چون ددوست نداره کسی بره خونش نمیاد 

منم نمیرم خونش لنگ یه چایی بی رنگش نیستم

غریبم اینجا کسیو ندارم برا همین عادت کردم باهاش

اونم واسه همین داره اذیتت میکنه چون نقطه ضعفتو میدونه

برو باشگاه و دوست پیدا کن یا کلاس اموزشی اونجاها ادمای مثل خودتو پیدا میکنی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اونم واسه همین داره اذیتت میکنه چون نقطه ضعفتو میدونهبرو باشگاه و دوست پیدا کن یا کلاس اموزشی اونجاه ...

فعلا بچه هام کپچیکن یکم بزرگ تر بشن رانندگی یاد بگیرم راحتم

بی دلیل واقعا آدم هزارتا فکر می‌کنه

اره درسته ..‌

اگه باهم صمیمی بودین تو جمع خانوادگی جایی دیدیش ازش بپرس 

ولی شرایط من فرق میکنه بیرون  حالت عادی و همیشگی برخورد میکنن 

فقط با دیوارای خونه قهرن انگار نمیان .ما هم نمیریم 

قبلا میگفتم همسرش شیفت شبه اونم مثل من کسیو نداره برم پیششون تنها نباشه تا شبشون بگذره شوهرم تنها میذاشتم میرفتم پیشش 

ولی وقتی ‌قدر نمیدونه من چرا برم

اره درسته ..‌اگه باهم صمیمی بودین تو جمع خانوادگی جایی دیدیش ازش بپرس ولی شرایط من فرق میکنه بیرون ...

آره صمیمی بودیم اما وقتی دیدم نه پیام جواب میده نه زنگم  کلا بیخیالش شدم من حتی تو پیامک مشکلش پرسیدم جواب نداد