2777
2789

مامانا مدرسه دخترم ابتداییه و غیر انتفاعیه..پرسنلش ی وفتای ی رفتار ناخوشایند ازشون دیدم بخصوص ی پرسنل مدرسه از همون اول ک ی کم تند صحبت کرد ازش ب دل گرفتم.برنامه آموزشی درحد درس،هیچ برنامه غیر درسی ندارن.مدرسشون بسیار کوچک کلاسا کوچک.. سیستم گرمایشی ندارن اصلا.سرمایشی دارن مثل ی کولر درب داغون.هیچ کار متفاوتی ک بگن غیر دولتیه اینه دولتی رسیدگی نیس ندارن....برای هرمراسمی هم هزینه گرفتن .همون اول گغتن دوست نداریم گروه والدین داشته باشید،من گروهی برای مادرا زدم.زیاد برای هرمواردی شفاف سازی نمیکنن..دیر خبر رسانی می کنن.ما گروه زدیم و مشکلات مدرسه رو گفتیم این و این و این و مسلما با حالت ناراحت کننده..حالا تا ما این گروه ک صحبت می کردیم ی نفر تمام حرفامون برای مدیر میفرستاد.و اون به حالت اعتراض گونه ای تماس گرفت من مدرسه احضار کرد.ب گروه پیام فرستادم ک کی بوده فرستاده اگه کسی دوست نداره از گروه بیاا بیرون..بهم پیام داد کسی از گروه بیرون نکن من پیاما رسد می کنم.ب معلمش پیام دادم دوباره بهم پیام داد معلم حق داره با من در ارتباط باشه و هرحرفی شد اطلاع بده.دوباره پیام داده لطفا فردا تشریف بیارید..توگروه معلم ها عنوان کرده اسم من و اورده ک دلیلی نداشت اسم من بیاره. و خیلی مشکلات دیگه.من میتونم از آموزش پرورش شکایتشون داشتع باشم بخاطر همین رفتارشون؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چقدر بعضیا فضولن متنفرم از آدمای دورو

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار رفتم برای ال گرم  مدرسه اعتراص کنم گعت باید بیشتر اولبا باشن با به نفر ترتیب اثر نمیدیم شماوهم باید گروهیربدید اموزش پرورش

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چقدر بعضیا فضولن متنفرم از آدمای دورو

واای هرچی پیگیر بودم این ادم دورو جاسوس پیدا کنم نشد ب یکی شک دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مدرسه دولتی صد درجه بهتر از مدرسه غیر انتفاعی هست از سال دهم فرستادم دخترم رو الان پایه دوازدهم هست کنکور داره قشنگ به گوه خوردن افتادیم کل خانواده

همش میگم چه اشتباهی کردم 

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
رفتارشون با بچه بد هست؟اذیت میکنن؟اینجور که من متوجه شدم شما مشکلت اینه که رفتارشون‌با شما بده🤣🤣🤣 ...

ازه کلا کم کاری بی امکانان غیر سرشون خصوصیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مدرسه دولتی صد درجه بهتر از مدرسه غیر انتفاعی هست از سال دهم فرستادم دخترم رو الان پایه دوازدهم هست ...

من گفتم ب شوهرم مبگه بچس مدرسه دولتی کثیفه همه جور ادم داخلش هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

به جای اینکه دنبال شر میگردیا بیا دست دخترت بگیر ببرش مدرسه دولتی بودجه نی بتونن وسیله تهییه کنن

پدرش میگه غیر انتفاعی حالا با مدرسه دیگع صحبت کردم.پدرش راصی ب دولتی نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

واای هرچی پیگیر بودم این ادم دورو جاسوس پیدا کنم نشد ب یکی شک دارم

چرا انقدر تو کار مدرسه و معلم و مدیر دخالت میکنی؟

هروقت دخترت از مدرسه و رفتار معلم ها و مدیر شاکی بود میتونی بری پیگیری کنی

نه اینکه بی خود و بی جهت همه جا سرک بکشی

رفتارت خیلی زشته

شرایط ظاهری مدرسه هم قبل از ثبت نام قطعا دیده بودی

در مورد کلاس ها هم حتما بهت توضیح دادن

من یه بار رفتم برای ال گرم مدرسه اعتراص کنم گعت باید بیشتر اولبا باشن با به نفر ترتیب اثر نمیدیم شم ...

همکاری نمیکنن بقیه میترسن.اصلا اکثرا میخان از اون کدرسه برن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کجا بودجه نیست؟

ی طوری میگن بودجه نیی..ما غیر انتفاعی گذاشتبم ک بچهامون از امکانات متفاوتی برخوردار باشن ن اینطوری رفتار کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...