2777
2789

اللهم عجل لولیک فرج الهی آمین 🤲🤲♥️♥️

ادرکنی ادرکنی ادرکنی ادرکنی 🌱🤍🤍 الهی آمین 🤲🤲♥️

روزم را با تو آغاز میکنم و بدرقه راهم را از تو میخواهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل کوفه نامه نوشتن که بیا حسین جان ، امام بر ان شد که به جانب انها رود، صدای درهم و دینار امویان انها را کور و کر کرد. فلذا امام فرمود شکم های شما از حرام پر شده ، دوست بزرگوارم هر لحظه متعلق به امام عصر هست و براستی صاحب الزمان نام دارد ، باید از غیر خدا و اهلبیت نا امید شد و در کشتی نجات نشست،، السلام علیک یا ابا عبد الله ، براستی این طالب بدم مقتول کربلا ، من مدتی در این دار فانی نا خواسته آمدم و هر چه کردم تو را نجستم بدان امید دارم که چشم خدایی و میبینی دلتنگی من : یاصاحب الزمان العجل 

الهم صل علی محمد و آل محمد ☺️♥️🫂امیدوارم حاجت دلتون بزودی برآورده بشه الهی آمین 🤲🤲♥️

ممنون عزیزم  

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

میشه خواهری کنید دعا کنید بحق صاخب الزمان مشکل پسرم ختم بخیر بشه😔

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

میشه خواهری کنید دعا کنید بحق صاخب الزمان مشکل پسرم ختم بخیر بشه😔اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ ...

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱🤍

خدایا تو رو قسمت میدم به آقام صاحب الزمان مشکل پسرشون به زودی حل بشه الهی آمین 🤲🤲♥️

اهل کوفه نامه نوشتن که بیا حسین جان ، امام بر ان شد که به جانب انها رود، صدای درهم و دینار امویان ان ...

الهم صل علی محمد و آل محمد ☺️☺️

ایشالله خداوند به حق آقام امام زمان حاجت دلتون رو بده الهی آمین 🤲🤲♥️