2777
2789

۳۲ هفته شدم امروز از چند روزه خیلی کم شده تکوناش در حد ی فشاره 

موقع نشستم مثل قبل وول نمیخوره و فقد موقعی که به پهلو‌دراز میکشم ی کم بیشتر میشه اونم حالتی که خودشو سفت کنه و همش ی قسمت هستش 

استرسم گرفته چیزی نشه😭😭😔💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عهههه چ تفاهمی دقیقا هم هفته ایمممم منم همینطوزم فردا میخام برم دکتر هفته پیش لک داشتم هی میگم نکنه برااونه سنو وزن رفتی چقدشه بچه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عهههه چ تفاهمی دقیقا هم هفته ایمممم منم همینطوزم فردا میخام برم دکتر هفته پیش لک داشتم هی میگم نکنه ...

الاهی 

شمام همین چندروز احساس میکنی کم شده ؟ 

من لکم ندیدم اخه 

برا سونو چند رپز پیش رفتم دکترم گفت نمیخواد بری همون۳۶ هفته بیای خوبه 

ی بچمو از دست دادم خیلییی میترسم😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عهههه چ تفاهمی دقیقا هم هفته ایمممم منم همینطوزم فردا میخام برم دکتر هفته پیش لک داشتم هی میگم نکنه ...

عزیزم تکونای بچه تو شکم چه جوریه احساسش ؟

موقعه ای که تکون میخوره مثل ترش کردن یا اسیدی شدن معده هست یا فرق میکنه؟ من هرچیم ک میشه میگم نکنه حامله باشم نمیدونم سوالم مسخرست یا نه😅❤️

الاهی شمام همین چندروز احساس میکنی کم شده ؟ من لکم ندیدم اخه برا سونو چند رپز پیش رفتم دکترم گفت نمی ...

ن نگران نباش چیز زیادی نمونده چند هفته از دست دادی 

خب اگ لک نداشتی طبیعیه ولی یه دکترم بری بد نی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ن نگران نباش چیز زیادی نمونده چند هفته از دست دادی خب اگ لک نداشتی طبیعیه ولی یه دکترم بری بد نی

فقد وقتی رفتم صدای قلبشو گوش داد گفت طبعیه براچی میخوای بری سونو 

نه لک نداشتم فقد ببخشید ترشحات شیری رنگی که داشتم یکم زیادتر شده 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیزم تکونای بچه تو شکم چه جوریه احساسش ؟موقعه ای که تکون میخوره مثل ترش کردن یا اسیدی شدن معده هست ...

😂😂 ن بابا اونجوری ک نیست 

اولاش مث اینه ک یه چیز اضافه ای تو شکمته و از شکمت جداست و نبض میزنه برا خودش بعدش جوریه ک شکمت بالا پایین میشه 

فقد وقتی رفتم صدای قلبشو گوش داد گفت طبعیه براچی میخوای بری سونو نه لک نداشتم فقد ببخشید ترشحات شیری ...

من تکرر ادرارم گرفتم میخام برم عفونت نباشه چون زایمان زود رس میاره 

😂😂 ن بابا اونجوری ک نیست اولاش مث اینه ک یه چیز اضافه ای تو شکمته و از شکمت جداست و نبض میزنه برا ...

عه خداخیرت بده 🙏😘

جیگرم ترکید این چند روز ،از ترس با خودم کنار نمیومدم که برم ازمایش بارداری بدم 😅🤣

من تکرر ادرارم گرفتم میخام برم عفونت نباشه چون زایمان زود رس میاره

من عفثنت ادرار داشتم بهداش بهم ی قرص داده بودن خورده بودم بعد که رفتم جای دکترم گفت این مال عفونت نیست که چه ربطی داره به عفونت این چرک خشک کنه 

بهم ی ژل شستشو داد نمیدونم چجوری شده دیگه 

میگم از صدای قلبم میشه فهمید که مشکلی داره یا نه ؟

خطرناک نباشه🥹

روزای خوب توی راه😎✌🏻