2777
2789

منو شوهرم ۱۰ سال دوست بودیم

خیلی هم همو دوست داشتیم 

داستان عاشقیمون زبان زد بود

الان بعد کمتر از دوسال 

واقعا جفتمون خسته ایم 

نا امیدیم 

هیچ وقت خونه نیست همیشه شیفته 

وقتی میاد خونه هم انقدر خستس که میخوابه 

فکرمیکنم شغلمون باعث شده اینجوری بشبم 

دوبار هم حامله شدم ولی هر دوبارش یه چیزی پیش اومد سقط شد😭

الان دو روزه که نیومده خونه 

میگه که شیفتم 

ولی حس میکنم یه خبرای دیگس

نظرتون چیه؟

با اینکه خیلی عاشقسم ولی ای کاش هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکردم 

اون ادمی که توی ۱۰ سال دوستی میشناختمش نبود 

تروخدا موقع ازدواج مراقب باشید

💗F in L with A

وقتشه برید پیش زوج درمانگر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ازدواج همینه مردا میان شب خونه خسته وکوفته 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دقیقا مراقب چی باشیم دقتی تو ده سال نشناختیش؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

واااای درکت میکنممممم 

میدونی چیه اونقد هم و دوس دارین ولی اینکه به هم نمیتونین وقت بزارین خستتون میکنه باعث سردی تو رابطه میشه

اصلا نگران نباش🥺سعی کنید حتی دور هم شدید باهم ارتباط تلفنی برقرار کنید 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

پرستار هست؟ 

😭وضعیت منم خیلی بده 

ب نظرت ممکنه ی دختر نازیبا ۲۲ ساله دانشجو معلم خاستگاز خوب داشته باشه 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

دقیقا حال منو گفتی منتها من هفت سال باهاش دوست بودم ایمان داشتم که کامل میشناسمش بعد ازدواج به یه سال نکشید بهم خیانت کرد و سالگرد اولین سال ازدواجمون نشد طلاق کرفتم

دقیقا حال منو گفتی منتها من هفت سال باهاش دوست بودم ایمان داشتم که کامل میشناسمش بعد ازدواج به یه سا ...

اوووه

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128.