2777
2789
عنوان

دلت شکسته حاجت داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید ۵ شنبه رفت؟

ن هرروز میشه  رفت پنج شنبه ها حس و حال دیگه داره هرروز شلوغه ها ولی پنج شنبه فوق العاده شلوغه   قطعه ۵۰ بهشت زهرا . مترو حرم مطهر پیاده میشی تاکسی شهدا میبرن 

امروز وصیت نامه ی این شهید مدافع حرم رو خوندمبه جان حضرت زهرا قسم داده که فراموشش نکنید و یادش کنید ...

یادشون کردم هرچند من ناامید تر از این حرفام

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من نذر زیارت عاشورا برا نوید صفری کردم.بنظرت حاجت منو میده؟

من خوندم چهل روز اماهیچ جوابی نبود برام ان شاالله شما حاجت بگیری

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
نه والا خواستم شاغل بشم درآمد داشته باشم

خب عجله نکن از کجا میدونی حاجتت رو نداده.همین الان ندر کن ان شاالله به زودی شاغل بشی برا این شهید و همه شهیدا یه شب جمعه یه چیزی پخش کنی از حقوق اولت

خب عجله نکن از کجا میدونی حاجتت رو نداده.همین الان ندر کن ان شاالله به زودی شاغل بشی برا این شهید و ...

والا بعید میدونم بشع امیدی ندارم لابد نمی‌خوان بدن حاجت و! من خیلی دعا میکنم این یکی فقط یه دونه از نذرهام بود که ناامیدم کرد 

والا بعید میدونم بشع امیدی ندارم لابد نمی‌خوان بدن حاجت و! من خیلی دعا میکنم این یکی فقط یه دونه از ...

همیشه امیدوار باش خدا تو ناامیدی چنان خوشحالت میکنه که خودتم باورت نشه.فقط توکلت رو از دست نده.

همیشه امیدوار باش خدا تو ناامیدی چنان خوشحالت میکنه که خودتم باورت نشه.فقط توکلت رو از دست نده.

مرسی عزیزم ان شالله حاجت روا بشی