2777
2789

منو یه آقایی ۷ ماه در ارتباط بودیم و بالاخره تمام شد و همه جا همو بلاک کردیم.اواخر چن بار بهش پیام دادم و زنگ زدم و گله که تو که نمیخواستی و تکلیفت با خودت معلوم نبود چرا من کشوندی تا اینجا صدبار اون اول گفتم بلاک کن نکردی چرا الان بلدی؟

بعد همش میپرسه بگو من آدم بدی بودم؟

من جواب نمیدم .باز صدبار میپرسه خب بگو من آدم خوبی بودم یا آدم بدی بودم؟

بالای ده بار پرسید چرا بنظرتون؟

خب جوابشو بده اونم الان ذهنش درگیره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بگو بد نبودی فاجعه بودی اوسگول

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بد نبودی فاجعه بودی اوسگول

هر بار می‌پرسید میگفتم نه آدم بدی نبودی انگار خیالش راحت میشد یا عذاب وجدانش تموم میشد میرفت با خیال راحت.ولی اینبار گفتم بد نبودی این حال و شرایط الان من نبود که 

تو رابطه مشکلی نداشتی؟ شاید میخاد بگه من بد نبودم تو اذیتم کردیببخشیدا البته

تو رابطه بازم خودش شل کن سفت کن درمیاورد.من تا آخر رو حرفم بودم که میخواستمش نظرم هم عوض نشد.خودش صدبار امشب گفت به خانوادت بگو فردا زنگ زد نمیتونم

شده آدم خودش ندونه آدم خوبی هست یا آدم بدیه؟

آره خیلی شده آدما معمولا نمیفهمن کی و کجا بد بودن 

ندیدی همیشه همه گله میکنن فلانی بده؟ تا حالا دیدی یکی بگه من بدم ؟

جوابشو بده تمومش کن هم خودتو راحت کن هم اونو

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چون خیلی زرنگه این سوالو میپرسه.اگه بگی نه خوب بودی میگه پس تو بد بودی که من تموم کردم .اگه بگی بد ب ...

دقیقا هر بار گفتم نه تو واقعا آدم بدی نیستی.میرفت با خیال راحت.

اینبار گفتم بله بد بودی.

قاطی کرد.خب برو خداروشکر کن با من زندگی نکردی. منم نوشتم خداروشکر.

بعدش گفت نه جدی میگم.

پس بهتره ازتون دور باشم تا بهتون آسیب نرسونم.

خدانگهدار.

منم گفتم خدانگهدار

تو رابطه بازم خودش شل کن سفت کن درمیاورد.من تا آخر رو حرفم بودم که میخواستمش نظرم هم عوض نشد.خودش صد ...

وقتی نخواسته چرا دوباره پیام دادی؟

رهاش کن

یادت باشه هیچ مردی نمیره اون میاد دوباره سراغت

ولی تو باید رها کنی الان دوستید یهو ول کرد رفت

فردا بخوایید ازدواج کنید میخاد شل کن سفت کن بازی دربیاره زندگیت جهنم میشه

مردی که بخادت تا پای جون عاشقته و هر روز واست وقت میذاره تلاش میکنه و اشکتو درنمیاره

وقتی نخواسته چرا دوباره پیام دادی؟رهاش کنیادت باشه هیچ مردی نمیره اون میاد دوباره سراغتولی تو باید ر ...

میدونم من رهاش کردم.و خیلی رو خودم کار کردم خیای حالم بهتره فقط خواستم بهش بگم نمیبخشمش بخاطر کارایی که کرد و بنظر خودش چون فقط با طرف رابطه جنسی نداشته پس آدم خوبیه.

میگفت من چکار کردم بیا ببین دوستام با دختره چکار نمیکنن حتی پرده دختره رو میگیرن بعدم میگن مگه چی شده.

گفتم هرکسی خط قرمز خودشو داره من خودمو با کسی مقایسه نمیکنم

هر بار می‌پرسید میگفتم نه آدم بدی نبودی انگار خیالش راحت میشد یا عذاب وجدانش تموم میشد میرفت با خیال ...

پس یچی بگو خوشش بیاد بذاره بره چون موندنشم بر اساس عذاب وجدان و دلسوزیه و اصلا بدرد نمیخوره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خوندی چیزایی که در جواب بچها نوشتم؟اگر زحمتی نیست بخون عزیزم نظرتو بگو

آره الان خوندم خوبه دیگه جوابشو دادی آخه نوشتی هر بار پرسید جواب ندادم الانم که خداحافظی کرده تحت هیچ شرایطی جوابشو نده ایشونم انگار نرمال نیست 

شمام اگه دلت نمیخواد باهاش ارتباط بگیری ابدا جواب نده حتی اگه گفت کار واجب دارم کارم گیره به کمکت نیاز دارم هر چی جواب نده بلاک کن