2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینب شاغل بشم ب امید خدا تو همین هفته از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم 

۳۵سالمه ومجردم تو عروسی کسایی شرکت میکنم ک ی زمانی پیک بهاریشونو حل میکردم یا شیر خشک بهشون میدادم شاید با شاغل شدن از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا ازدواج کنم و خوشبخت بشم ب امید خدا تو همین ماه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خیلی التماس دعا دارم ازتون عزیزم دلم خیلی هوای مشهد رو کرده خواهرم بیماره اسمم زهراست به آقا جون بگید بطلبن

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

یادت نره. اسمم ستاره بگی تا اخر بهار پوله دستمون بیاد .مالیمون خوب بشه

دوم اینکه شوهرم راضی بشه واسه بچه دوم امسال😭

خودتم ان شالله حاجت روا بشی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.