2777
2789
عنوان

روانشناس داریم اینجا 🌸

39 بازدید | 7 پست

سلام

در مورد یه مسئله ای نیاز به راهنمایی یه روانشناس دارم...

اگه کسی هست، خیلی ممنون میشم توی این تاپیک کامنت بذاره تا سوالمو مطرح کنم 🌸

بگو عزیزم اگه بتونم حتما.

روانشناس نیستم البته 

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بگو عزیزم اگه بتونم حتما.روانشناس نیستم البته

ممنونم عزیزم

من راستش هوش بالایی دارم ولی یه مشکلی دارم که نمیذاره چیزی رو با تمام سطح استعداد و هوشم یاد بگیرم... یه مانع که واقعا مسخرست به نظرم ولی خب من با این مسئله درگیر هستم دیگه... هر چی به خودم تلقین می کنم و سعی می کنم بی خیال باشم بازم نمیشه... نمی دونم واقعا... الان می گم

من توی این دوره از زندگیم دوست دارم رشته جدیدی رو بخونم... واقعا هم از نطر درک مطالب و هوش عالی هستم خدا رو شکر ولی وسواس فکری از نوع عجیب دارم حین مطالعه..‌‌. نمی تونم صد خودمو بذارم و تمرکز کنم چون توی ذهنم یه چیزی هی مثل یه سناریو تکرار میشه 

اینکه کسی از پشت سر توی سر من می زنه! واقعا عجیبه این وسواسم و تا حالا به کسی نگفتم... 

اینم بگم که من گذشته یعنی دوران کودکی، نوجوانی، جوانی و کلا تجربیات سختی داشتم که حالا دارم روی خودم کار می کنم تا سطح اعتماد به نفسم و اینا افزایش پیدا کنه..‌‌یه جورایی انگار این وسواس ریشه در حقارت و تحقیرهایی که شدم از جانب خانواده و دیگران داره... موندم چجوری رفعش کنم 

اگه رفع شه، زندگیم عوض میشه چون آیندم به شدت به هوشم بستگی داره و باید بتونم این رشته رو بخونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزممن راستش هوش بالایی دارم ولی یه مشکلی دارم که نمیذاره چیزی رو با تمام سطح استعداد و هوشم ...

عزیزم‌تو اول باید همون چیزی که میگی تو گذشته بوده و الان داره هی تک رو میخوره و نابود میکنه تو خودت بین خودت حل و فصلش کنی

من همیشه به آدم‌های باهوش غبطه خوردم

پس اول با خودت حلش کن.بعد اونم دیگه زیاد درگیر گذشته نباش.بهش فکر نکن.به آینده ت به موفقیت‌هایی که دوستداری کسبش کنی فکر کن عزیزدل.یجور رقابتی درس بخون.شاید اینجوری دیگه مغزت هی بهت تلنگر نزد و تونستی ادامه بدی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

عزیزم‌تو اول باید همون چیزی که میگی تو گذشته بوده و الان داره هی تک رو میخوره و نابود میکنه تو خودت ...

آره اتفاقا الان خیلی از گذشته دور شدم... واقعا هم اصلا به گذشته اهمیتی نمیدم... تمرکز روی زمان حال و حالا لذت بردن از زندگی حتی یک لیوان چای... فقط نمی دونم چرا مطالعه و درس نمی تونم بخونم... اصلا ذهنم بهم می ریزه و اون سناریو که گفتم یهو تکرار میشه و تمرکز نمی‌ذاره برام 

آره اتفاقا الان خیلی از گذشته دور شدم... واقعا هم اصلا به گذشته اهمیتی نمیدم... تمرکز روی زمان حال و ...

خب اون مشکل یا تحقیری که تو گذشته برات اتفاق افتاده به درست هم مربوط بوده؟یعنی به درس خوندنت؟

خب اون مشکل یا تحقیری که تو گذشته برات اتفاق افتاده به درست هم مربوط بوده؟یعنی به درس خوندنت؟

خب در واقع من با ازدواج اجباری که داشتم، از تمام علایقم دور موندم... نتونستم دیگه درس بخونم... تا مقطع کارشناسی... تا اینکه حالا خودم رو به شدت تغییر دادم و الان قصد دارم رشته جدیدی بخونم 

#up

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!