2777
2789
عنوان

سلام تولدمه امروز

117 بازدید | 19 پست

تولدم مبارک من تولدم بدترین خاطره هست چون میگفتن نحس و بدقدمی وقتی تو به دنیا اومدی وضع مالی مون بهم ریخته و همیشه بدبیاری داریم چه جوری تولد بگیرم من تو عمرم یک بار تولد گرفتم اون هم ۹ سالگی ام که به خانواده ام گفتم بگیرن اون هم اخر سر منت گذاشتن انقدر خرج گذاشتی این رو نوشتم تا بمونه اینجا یادگار حرف ام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش منم همینم

💔 میدونی بعضی وقت ها میگم ای کاش یتیم بودم اون حرف ها رو از خانواده نمی شنیدم من خانواده ام رو انتخاب نکردم مجبورم دوستشون داشته باشم 

تولد تولدت مبارک بدو شمعا رو فوت کن تا صد سال زنده باشی....عزیزم تولدت مبارک باش الهی دست ب خاک بزنی طلا بشه..بی خیال حرف بقیه 🌈🌸🥳🥳🍰🍰🍰🍰🍰🍰🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🦋🦋🦋

عزیزم تولدت مبارک باشه انشالله روزهای درخشان و شیرینی در آینده در انتظارت باشه 🌈🌈🌈🌈🌹❤️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزم، تولدت مبارک! 🌸 به نظر میاد که تولد برای تو یه بار بار سنگین بوده، ولی الان که بزرگ شدی، می‌تونی این روز رو جوری جشن بگیری که به خودت احترام بذاری. تولد می‌تونه یه شروع جدید باشه، یه فرصتی برای شادی و خوب بودن. شاید یه جشن ساده با آدم‌هایی که دوستشون داری و بدون استرس، کم کم حس خوبی برات بشه. با همینی که هستی، ارزشمند و خاصی. 💖

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!