2777
2789
عنوان

روز معلم و هدیه ی دردسر ساز

652 بازدید | 39 پست

بخدا زشته  دوباره یه عده ریختن تو سایت هرچی حقد و عقده اس خالی میکنن سر معلما 

کسی کادو نخواسته هیچکس گدای کادو نیست 

هرکی دلش بخواد میخره هرکی نخواد نمیخره 

ولی یه نفر اینجا کامنت مسخره ایی گذاشته بود 

نوشته بود مگه معلما روز دانش اموز بدای بچه ها چیزی میخرن که ما برای معلم بخریم ?

بله عزیزم معلم بچه های اطراف ما از پول خودش خرید وظیفش نبود لطف کرده ماهم دلمون میخواد میخریم براش و روی سرمون جاداره معلم بچه مون 

خیلی بعضیا بی تربیتن اینجا 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

اینجا از هر قشری هست 

طبیعتا نمیشه انتظار فرهنگ و شعور و ادب از همه داشت 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکی ازمون استخدامی قبول نشده هی میاد عقده گشایی میکنه

واقعا فکر کردین معلما گشنه ی دوتا استکان لب پر و شال و این هرت و پررتا هستن?

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

این موضوع ب دلخواه خانواده هاست.یکی دلش میخواد هدیه میگیره یکی نمیخواد نمیگیره

تمام

و اینک مدرسه اجبار ب پول دادن میکنه اصلا درست نیس

شاید ی پدر با سختی نون شب خانوادشو تامین میکنه بعد انصافه حالا هرچقدر اون معلم عالی باشه ۵۰۰بده واسه هدیه روز معلوم ب مدرسه

واقعا ک

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

معلم خوب جاش رو تخم چشم ماست خانم رنجبر عزیز معلم ناز دخترم انشالله سایت رو سر خانوادت چه آموزشی چه اخلاقی بهترینی بانو

اون دوستانم معلم بد تورشون خورده پارسال من چقد دخترمو از این کلاس به اون کلاس بردم وجدان کاری صفر اخلاق صفر الهی خیر نبینه معلم بد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

اینجا از هر قشری هست طبیعتا نمیشه انتظار فرهنگ و شعور و ادب از همه داشت

اره دقیقا و میدونی چیه به سرم زده تعلیق بشم و برم ای کاش 

از قشر بی تربیت زیاد شده 

یه زمان یادش بخیر ارتمیس و دختر گرانبها بود 

کلی چیز یاد میگرفتیم و ادم حسابیا زیاد بودن 

ااان یه مشت دختر نوجوون بی تربیت پسرای نوجوون چت 

مردای مریض هیز 

هرکی ازمون استخدامی قبول نشده هی میاد عقده گشایی میکنهواقعا فکر کردین معلما گشنه ی دوتا استکان لب پر ...

کار به شما ندارم هااااا

مورد داشتیم مدیر حکم کرده مادرا پول بزارن رو هم مثلا مادری ۶۰۰ت تا ۱میلیون.که سکه بخریم

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
معلم خوب جاش رو تخم چشم ماست خانم رنجبر عزیز معلم ناز دخترم انشالله سایت رو سر خانوادت چه آموزشی چه ...

همه جا هست 

معلم خوب هم هست بقول شما 

ولی یه عده شورش رو دراوردن همش توهین توهین 

اینارو تو واقعیت میبینی همون چاپلوسا هستن اینجا شیر شدن 

هرکی ازمون استخدامی قبول نشده هی میاد عقده گشایی میکنهواقعا فکر کردین معلما گشنه ی دوتا استکان لب پر ...

ناراحت نشو عزیزم خسته نباشی سرو کله زدن با بچه ها واقعا سخته منکه همیشه کمال تشکر رو از معلما دارم واقعا دستتون درد نکنه

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

ناراحت نشو عزیزم خسته نباشی سرو کله زدن با بچه ها واقعا سخته منکه همیشه کمال تشکر رو از معلما دارم و ...

من معلم نیستم عزیزم