2777
2789
عنوان

اگه پشتتون

62 بازدید | 10 پست

اگه بشنوید پشتتون چیزای خیلی بدی گفتن و دقیقا اتفاقای زندگیه خودشونو به تو نسبت دادن پیش بقیه و باعث شه ذهنیت بقیه نسبت بهت بد بشه وبه چنددلیل باهات بد شن باعث نمیشه همش سردردوخودخوری بگیرید از این که چرا پشتتون ناواقعیت هارو گفتن درصورتی که چیزایی که به تو نسبت دادن تو زندگیه خودشون اتفاق افتاده و با این که برا تو واقعیت ندارن اما پیش بقیه به تو نسبت دادن اما با این که همون موضوع ها برا خودشون واقعیت داره اما با این حال تو پیش کسی نگفتی

اگه شرایط اینجور باشه چیکار میکنید و باعث نمیشه هرلحظه سردردبگیریدوخودخوری کنید و برا این که از این حال بد دور شید به روی طرف میارید همه ی این چیزارو یا نه برای رفع هرلحظه این حال بدی که براتون ایجاد کردن چیکار میکنید کلا اگه کپی این چیزا که نوشتم براتون پیش بیاد اصلا واکنش نشون میدید یا سردردوخودخوری رو باخودتون همیشه حمل میکنید با این شرایط کلا چیکار میکنید

من برام پیش اومده اما هیچوقت برام مهم نبود پشت سرم چی میگن... من اصلا برام مهم نیست حتی بهش فکر هم نمی کنم. سر یه ماجرایی که مقصر کسی دیگه بود و از من طلبکار شده بود، قبلا پشت سرم حرف میزدن اینبار بیشتر. شوهرمم ناراحت شد و ترسید پیش چشم پدر مادرش بده شده باشم، به شوهرم گفتم من اصلا برام مهم نیست طلا که پاکه از محاسبه چه باکه... من کاری نکردم که بخوام نگران باشم یا خودمو به دیگران ثابت کنم. پدر مادرتم اگر عاقل باشن خودشون باید برحسب رفتار و کردارم فهمیده باشن من چجوریم. من کاری نکردم که بخوام خودمو ثابت کنم به کسی. اولش بهش برخورد گفت یعنی من برات مهم نیستم گفتم چه ربطی داره ولی من کاری نکردم که بخوام نگرانش باشم... کارا رو کسی دیگه کرده... همین الانم برام مهم نیست...از بس اهمیت دادم به بقیه کار به اینجا رسید... الان فقط رها کردم ... میخوام دیگه برام مهم نباشه 

من برام پیش اومده اما هیچوقت برام مهم نبود پشت سرم چی میگن... من اصلا برام مهم نیست حتی بهش فکر هم ن ...

خانواده ی همسرت دهن بینن؟یا نه چون اگه دهن بین نباشن میتونه این موضوع برات مهم نباشه اما اگه دهن بین باشن و پیششون بده شی این سخته دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودخوریامو قبلا کردم...ولی از وقتی بخاطر خودخوری و استرس ،رماتیسم گرفتم ،دیدم ارزش نداره بخاطر احترام گذاشتن به کسی که لیاقت احترام نداره و به من احترام نمیذاره سلامتیم رو از دست بدم. فعلا تحت درمانم و دارو میخورم،اینم از عوارض حرص جوشی که مسببش کسای دیگه بودن فقط من احمق بودم تصور میکردم اگر کاری به بقیه نداشته باشم کسی هم بهم کاری نداره...

من برام پیش اومده اما هیچوقت برام مهم نبود پشت سرم چی میگن... من اصلا برام مهم نیست حتی بهش فکر هم ن ...

اگه خانواده اش دهن بین باشن این سخته دیگه مگر این که بهشون ثابت کنی که قضیه اونجور نبوده تا برات دیگه سخت نباشه به هرحال خوش بحالت که میتونی بی اهمیت باشی 

خانواده ی همسرت دهن بینن؟یا نه چون اگه دهن بین نباشن میتونه این موضوع برات مهم نباشه اما اگه دهن بین ...

دهن بین؟! بعضیاشون اره. بعضیاشونم نه... من برام مهم نیست... از وقتی ازدواج کردم برام مهم نبود پشت سرم چی میگن. الانم مهم نیست ...من هیچوقت حرف هیچکس برام مهم نبود. اجازه دخالت هم ندادم... اما یکیشون دست از سرم برنداشت هر چی مدارا کردم خودمو زدم به اون راه فایده نداشت تازه من اجازه دخالت ندادم وضع الانم اینه اگر جلوش کوتاه میومدم میخواست دیگه چیکار کنه.

من خودخوریامو قبلا کردم...ولی از وقتی بخاطر خودخوری و استرس ،رماتیسم گرفتم ،دیدم ارزش نداره بخاطر اح ...

آره دقیقا با آدمایی مثل ما که با کسی کار نداریم همه کار دارن فقط خوبه که تونستی جلوی خودخوریتو بگیری من تا به طرف نگم نمیتونم اونم که هیچوقت به هیچکدوم که اینجورناحقی کردن چیزی نمیگم و میریزم تو خودم و همش سردرد میگیرم و همش خودخوری میکنم

آره دقیقا با آدمایی مثل ما که با کسی کار نداریم همه کار دارن فقط خوبه که تونستی جلوی خودخوریتو بگیری ...

خودخوری نمی کنم دیگه مثل قبلا اما بهم استرس وارد میشه یا تنش پیش بیاد تپش قلب میگیرم و درد هام بیشتر میشه مجبورم مسکن بخورم... یه بار دیگه باید برم دکتر احتمالا یکم دوز داروهام رو ببره بالا... فعلا کنترل اضطرابم دست خودم نیست ولی احتمالا به دکترم بگم برام قرض ضد استرس بده

خودخوری نمی کنم دیگه مثل قبلا اما بهم استرس وارد میشه یا تنش پیش بیاد تپش قلب میگیرم و درد هام بیشتر ...

میدونم من درآینده بدتر از تو میشم چون تو جلوشون دراومدی حالت اینه من که جلوشون درنیومدم دیگه ببین چی میشم البته الآن میگم که حالم خیلی بده هرلحظه سردرد دارم و هرلحظه خودخوری میکنم مخصوصا چون دفاع نکردم مطمئنم تا آخرعمرم حالم همینه

میدونم من درآینده بدتر از تو میشم چون تو جلوشون دراومدی حالت اینه من که جلوشون درنیومدم دیگه ببین چی ...

میدونی من کلا ادم صلح طلبی بودم. به همه احترام میذاشتم تا قبل ماجراهایی که پیش اومد با تموم خوب و بدشون باهاشون مدارا میکردم... پشت سرم میدونستم حرف میزنن اما برام اصلا مهم نبود کلا عروسی لودم که کاری با بقیه نداشتم به قول استه میومدم استه میرفتم که گربه شاخم نزنه... اما یکیشون شروع کرد به رفتارایی که واقعا خوشم نیومد... خواستی خصوصی پیام بده تا برات تعریف کنم.... خودشون باعث شدن من رفتارم عوض بشه... الانم خوشحالم که بالاخره جلو اون طرفم دراومدم... پاشو خیلی از گلیمش دراز تر کرده بود... مفصله قضیه اش.

میدونم من درآینده بدتر از تو میشم چون تو جلوشون دراومدی حالت اینه من که جلوشون درنیومدم دیگه ببین چی ...

من از اولین روز ها میدونستم به اینجا میرسه، یادمه به خواهرم گفتم اخرش کار به دعوا میرسه. رسید😁