من س سال دوم فرهنگیانم میخوام بشبنم بخونم برای کنکور تجربی بعد فارغالتحصیلی اگه قبول بشم پزشکی ایا میشه دولتی رفت؟ چنین کسیو دیدین؟ اموزش پرپرش اجازه میده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی حین تعهدش بود؟ پس سرپرست خوابگاه شد به جای معلمی درسته و حقوق هم گرفت؟
بله .
ب اجبار رفتین فرهنیگان ؟
وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا میداند و شما نمیدانید.»ما میخواهیم، اما او میداند...و آنچه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)
اها ی سوال من هدفم فرهنگیانهلبین الان ک دانشجویی واسه بیرون رفتن و اینا حتما باید حجاب داشته باشی یا ...
حجاب رو باید رعایت کنی
نه لزوما با چادر
الان توی دانشگاه ما هستن کسایی که با مانتو میان با عبا میان
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
هم اره هم نه و واقعا به رشتم علاقه دارم ولی دلم پیش پزشکیه از بچگی تا امروز فقط هرکیو دیدم معلم بوده رفته اکثرا دانشگاه ازاد بودن میخواستم ببینم دولتی میشه یا نه اگه قبول بشیم
هم اره هم نه و واقعا به رشتم علاقه دارم ولی دلم پیش پزشکیه از بچگی تا امروز فقط هرکیو دیدم معلم بوده ...
متولد چند هستین ؟
این دختری ک من میشناختم سال ۹۷ کنکور داد قبول نشد پزشکی موند سال بعدش ک بعدش هم نیاورد رفت فرهنگیان ولی تا تموم کزد کنکور داد دوباره این بار پزشکی تیپ یک اورد
وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا میداند و شما نمیدانید.»ما میخواهیم، اما او میداند...و آنچه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)