2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنم چیشد

62 بازدید | 6 پست

من جمعه ماهی کولی خوردم بعد یه استخونش تو گلوم گیر کرد روغن زیتون خوردم یکم رفت پایین تر از دیروز گلو درد داشتم فکر می‌کرد سرما خوردم بعد چون خیلی درس و امتحان داشتم گفتم نکنه به خاطر استخون باشه مامانم گفت زودتر بریم اگه استخون هست در بیارن که راحت درس بخونی

رفتیم ۳ یا ۴ تا بیمارستان رادیولوژی یه ناحیه مشکوک بوده فرستادن سی تی اسکن رفتیم سی تی اسکن یه دکتره بود گفت چیز خاصی نشون نمیده نصفشون پرستار بودن نصف دکتر 

چیز خاصی نگفتن 

گفتن برین متخصص  الان عکسای سی تی اسکن رو برای هوش مصنوعی فرستادم نوشته تو مری گیر کرده و خطرناکه

اگه اینجوری باشه باید جراحی کنم آقا من یه عالمه امتحان دارم درس دارم چه جوری برم بیمارستان جراحی کنم😭

راهی هست که استخون بره پایین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو متخصص ریه عکس هارو نشون بده ..

متخصص فردا میاد 

استرس دارم میمیرم بین این همه امتحان و گرفتاری استخون چی بود که بستری بشم به خاطرش 

هوش مصنوعی فرستادم نوشته بود احتمال ۹۰ درصد یه جسم خارجی و نازک و بلند مثل استخوان ماهی وجود داره سمت مری یا مری فوقانی 

الان این اگه درست باشه گرفتار میشم

اینارو حتما له دکترت بگو دقت کنه موقع نگاه کردن به عکس .. در ضمن تو موقعیت واقعا خطرناکی هستی .. اون موقع نگران امتحانی ؟؟!!! گوربابای امتحان .. الان زومت رو این باشه که بدون مشکل اون استخون رو دربیاری که نفس کشیدنت برا بقیه ی عمرت دردناک نباشه .. استرس هم نداشته باش .. پیش یه دکتر خوب برو .. سر ریه خسیس بازی اصلا درنیار .. ایشالا درست میشه ..

اینارو حتما له دکترت بگو دقت کنه موقع نگاه کردن به عکس .. در ضمن تو موقعیت واقعا خطرناکی هستی .. اون ...

سر هر امتحانی یه اتفاقی افتاد امروز سر فیزیک وقت کم آوردم ۴ تا سوال ننوشتم بقیم معلوم نیست درسته یا نه

سر امتحان ترم ریاضی سرما خوردم طب کردم نتونستم خوب بخونم

یسری بارکشی داشتیم از درسا جا موندم 

بخدا خسته شدم همش یه مسئله ای پیش میاد 

این امتحانارو اگه ندی بهت گیر نمیدن ولی باید اون فصلا رو هفته بعدتر ادامه بدی

مثلا یکی از بچه دو فصل زیست رو با ما امتحان نداد این هفته باید ۴ تا فصل امتحان بده

خب من اگه برم مدرسه چه جوری جمع کنم؟

سر هر امتحانی یه اتفاقی افتاد امروز سر فیزیک وقت کم آوردم ۴ تا سوال ننوشتم بقیم معلوم نیست درسته یا ...

یه وقتایی زندگی اینطوریه .. همین .. باهاش کنار بیا .. حرص نخور .. برا همه ی ما گاهی پشت سر هم میباره .. راحت باش .. بی خیال .. حرص خوردن تو اوضاع رو تغییر نمیده .. خودتم میدونی ..