2777
2789
عنوان

مادرشوهر بیخیال

147 بازدید | 15 پست

بچ ها مادرشوهر م با اینک پولدارن اما هیچ برا بچه هاش نمیپره یه وعده بذور میده بهشون دوتا پسر نوجون داره داعم ب من میگن این دارید اون دارید منم دریغ نمیکنم... 

اما مگ من وظیفمه؟؟؟ 

تو یه ساختمان هستیم رفته بودم ظهر خونشون در حد 5 دقیقه کار داشتم بچش گف نون خشک دارید گفتم اره گفت نودل گفتم آره... بیا ببر

بعد دلم نمیاد برنج خورش کشیدم و اینک چون مریضم تنها غذام نون خشک با یه بچه ک شیرش میدم... 

خلاصه بجا نودل خورشت برنج دادمش گفتم بهتر از نودل و رفت الان نصف شب اومده مثل بی خانمان ها ب شوهرم میگه گرسنمه نون خشک دارید با پنیر بخورم شوهرمم همه نون خشک بش داد رف نوش جونشون اما اخه مادر اینقدر بی فکر من الان یه بچ شیر خوار دارم گشنم میخ. استم بخورم شیر بیاد ب بچم بدم رفتم میبینم ن نون خشک داریم ن نون گرسنه گرسنم بجز نون هم چیزی نمیتونم بخورم برا خودم ناراحت نیستم برا بچم ک هیچ تو سینم نیست بدمش ناراحتم

بچ ها لطفا قضاوت نکنید اما خسته شدم چن روز پیشم بخاطر گشنه بودنشون شوهرم یه تومن ساندویچ گرف براشون خب مگ وظیفه ماهه

من بخاطر بچه دوماهم حلال نمیکنم

همش کارشونه

بنظرتون من عوضی و بدجنسم یا واقعا دارم دیونه میشم نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا بپره بهم یا از لجش برینه ب زندگیم دور از جونتون

خوب مثلا وقتی تعریف میکنی بگو مامانم رو غذا درست کردن خیلی حساسا مبگه حتما بازد وعده شام وناهار باشه تا برکت بیاد چندبار اینجور لگی میفهمه

بله عزیزم کاملا حق داری تااینجام حسابی لطف کردی گلم ولی یواش یواش باید باهمسرت صحبت کنی یااگرمتوجه نیس انقدبگی بیاره تابفهمه یاهرچی میگیری اول کار ی مقدار بزار دورازچشم برااین مواقع تافرجی بشه

مادرشون از صبح تا شب چکارمی کنه که نمیرسه یه وعده غذا درست کنه؟شایدم غذا درست می کنه و بچه هاش از او ...

هیچ بیکار یا بیرون یا تو خونه زیر پتو دخترشم همسن من کار نمیکنه