2777
2789
عنوان

اسهال نوزاد چهل و پنج روزه

14639 بازدید | 67 پست

سلام دوستان 

نوزتد من الان چهل و پنج روزه هست و از روز اول اسهال داشت دفعات دفع بیش از ده پونزده بار در شبانه‌روز 

دیگه خسته شدم بسکه نصف شبا هم حتی عوضش کردم

دکتر میگه طبیعیه بیشترحرصم میگیره 

کسی نمیدونه باید چی بهش بدم تا خوب بشه؟؟ 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

اگه شیر مادر میخوره طبیعیه . ضمنا شما میگین اسهال یا دکترش میگه ؟ اسهال تو نوزاد به دفعی گفته میشه که کاملا ابکیه و جذب پوشک میشه در غیر اینصورت اگه دون دون باشه و روپوشک پخش بشه اسهال نیست اینو پزشک پسر من میگه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک بگیر شوهرت کمکت کنه میدونم سخته الان کم خواب هم شدی

خیلی سختمه

طفلی شوهرم هم کمک میکنه اما یه بار دوبار نیس

اگه شیر مادر میخوره طبیعیه . ضمنا شما میگین اسهال یا دکترش میگه ؟ اسهال تو نوزاد به دفعی گفته میشه ک ...

آره شیر خودم رو میخوره.منتهاابکی هس و دون دون نیس باور کن از صبح ساعت شش تا حالا شش بار عوضش کردم 

سردش نشده؟ خودت سردی زیاد میخوری؟

نمیدونم بخدا

گفتن محصولات گاوی نخور نخوردم اما خوب نشد

نمیدونم بخدا گفتن محصولات گاوی نخور نخوردم اما خوب نشد

پهلوهاش رو با روغن کنجد چرب کن با یه دستمال ببند نزار سرما به پهلوهاش بزنه 

ببین خوب میشه؟ اینم یه راهکاره انجام بده شاید خوب ش

دختر عزیزتر از جانم تو تنها دلخوشی من در این دنیایی
پهلوهاش رو با روغن کنجد چرب کن با یه دستمال ببند نزار سرما به پهلوهاش بزنه  ببین خوب میشه؟ این ...

مرسی عزیزم

روغن کنجدندارم

نمیشه با روغن بادام یا روغن بچه چرب کنم؟

آره شیر خودم رو میخوره.منتهاابکی هس و دون دون نیس باور کن از صبح ساعت شش تا حالا شش بار عوضش کردم&nb ...

وقتی دکترت میگه طبیعیه پس نگران نباش . فقط خستگیش میمونه برات.  خوب میشه عزیزم شاید بتونی با تغییر رژیم غذاییت درستش کنی مثلا خودت چیزایی که مسهل هستن مثل شیر یا هر چیزی که خودت با اونا شکمت روون میشه نخوری امتحان کن شاید نتیجه گرفتی. سر خود دارو به بچه نده همه اینا زمان میبره فقط صبر داشته باش

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
نمیدونم بخدا گفتن محصولات گاوی نخور نخوردم اما خوب نشد

بچه منم همینطوره دو روز یکبار پی پی میکنه ولی آبکیه و دون دون نیست

چهار ماهشه

من پهلوهاش هم بستم بهش گل گاوزبان و نبات هم دادم ولی اصلا تغییری نکرد 

منم خسته شدم

دختر عزیزتر از جانم تو تنها دلخوشی من در این دنیایی

به شیردونش یکم روغن بادوم تلخ بمال.پهلوهاش موقع شستن سرماخورده.حتما لباسش رو بکن توشلوارش و پهلوهاشوببند.یک دستمال کوچیک بزار رو بخاری یکم که گرم شد بزار رو دوتا کلیه هاش.توشستن بچه بی احتیاطی کردی مریض شده

یه بار همینجا تو نی نی سایت خوندم یکی درمورد اسهال پرسیده بود یکی گفته بود ماش رو مثل عدسی بپز بخور خوب میشه حالا گذاشتم بپزه بینم چی میشه

به هر دری میزنم

یه حقوق حقوق کارگری و دو تا بچه هرچی داریم رو میدیم پوشک

وقتی دکترت میگه طبیعیه پس نگران نباش . فقط خستگیش میمونه برات.  خوب میشه عزیزم شاید بتونی با تغ ...

مرسی عزیزم 

شیر و محصولات گاوی اصلا نخوردم یه دوهفته هس اما دیگه هم نمیخورم