اگه شیر مادر میخوره طبیعیه . ضمنا شما میگین اسهال یا دکترش میگه ؟ اسهال تو نوزاد به دفعی گفته میشه که کاملا ابکیه و جذب پوشک میشه در غیر اینصورت اگه دون دون باشه و روپوشک پخش بشه اسهال نیست اینو پزشک پسر من میگه
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره شیر خودم رو میخوره.منتهاابکی هس و دون دون نیس باور کن از صبح ساعت شش تا حالا شش بار عوضش کردم&nb ...
وقتی دکترت میگه طبیعیه پس نگران نباش . فقط خستگیش میمونه برات. خوب میشه عزیزم شاید بتونی با تغییر رژیم غذاییت درستش کنی مثلا خودت چیزایی که مسهل هستن مثل شیر یا هر چیزی که خودت با اونا شکمت روون میشه نخوری امتحان کن شاید نتیجه گرفتی. سر خود دارو به بچه نده همه اینا زمان میبره فقط صبر داشته باش
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین
به شیردونش یکم روغن بادوم تلخ بمال.پهلوهاش موقع شستن سرماخورده.حتما لباسش رو بکن توشلوارش و پهلوهاشوببند.یک دستمال کوچیک بزار رو بخاری یکم که گرم شد بزار رو دوتا کلیه هاش.توشستن بچه بی احتیاطی کردی مریض شده