2777
2789
عنوان

عزیزای دلم متاسفانه باید بگم‌نداد

1592 بازدید | 75 پست

خواهرای گلم قربون همتون برم که پیگیر بودین که دادیا ن ..راستش ی معذرت خواهی به همتون بدهکارم چون من معلمم و باید برم سرکلاس درگیر کلاس بودم و از سمتی ذهنم خیلی درگیر این موضوع بود برای همین نتونستم بیام سایت ..از همه کسایی که نگران شون کردم یا خاطر شون رو مکدر کردم معذرت میخام 

راستش نداد ولی تضمین داد که قسط هاش رو میده .هر چند که همونم باور ندارم ولی نداد هرچی گفتم نداد ..من جون ضامن هستم پول رو همشو ی جا ب حساب اون ریختم تا اون خودش ی بیست تومن لااقل یهم بده چون خیلی قرض داشتم ولی همونم نداد هنوز گفت ده تومن دیگکه بده حقوق این ماه تو تا پول گوشی جور بش ..د

پیاممو خوندی تو اون یکی تاپیکت؟ 

شکایت کن ازش

بگو داداشام فهمیدن

ی جوری ک‌بترسه و بده پولو

پولو یه جا زدی براش که اون لطف بکنه مقداری پول بزنه برات؟ ک اونم نزده؟ 

وای دبوونه شدم از دستت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه این آدم تو رو گرفت من اسممو عوض میکنم

فقط داره ازت استفاده میکنه و با زبون چرب و نرمش خرت میکنه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

اسی تاپیک ۲تا مونده به اخرمون بخون

تو خودت ب خودت ظلم میکنی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اگه این آدم تو رو گرفت من اسممو عوض میکنمفقط داره ازت استفاده میکنه و با زبون چرب و نرمش خرت میکنه

بیخود نیست میگن دخترا ساده ن

من ۱۷ سالم بود نزدیک یه تومن دادم دوس پسرم

هنوز ک هنوزه دارم میسوزم

حالا من بچه و خر بودم اسی

توام بچه ای؟ 

اون تو دلش داره میخنده هر شب بهت

میگه‌چه خری گیر اوردم

ببخشید ک اینجور گفتم ولی باید ب خودت بیای

بیخود نیست میگن دخترا ساده نمن ۱۷ سالم بود نزدیک یه تومن دادم دوس پسرمهنوز ک هنوزه دارم میسوزمحالا م ...

من 15 هزارتومن واسه یه پسر خرج کردم هنوز میگم اشتباه کردم😂😂😂😂

مطمئن باشه پسره واسه دوستاش تعریف میکنه همه چیو و دور هم میخندن که چه دختر ساده ای گیرش افتاده 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
من 15 هزارتومن واسه یه پسر خرج کردم هنوز میگم اشتباه کردم😂😂😂😂مطمئن باشه پسره واسه دوستاش تعریف م ...

همون

بخدا یاد پولم میوفتم حالم بد میشه

اسی ۱۳۰ میلیون داده 

تازه میگه قبلنم داده بوده

برای چی اخه

از زمبن ب اسمون میباره؟ ب جا اینکه پسره خرج کنه این داره میکنه

قطعا کلی تو دلش خندیده ب سادگی اسی

من 15 هزارتومن واسه یه پسر خرج کردم هنوز میگم اشتباه کردم😂😂😂😂مطمئن باشه پسره واسه دوستاش تعریف م ...

من براش یه بتری اب معدنی خریدم 17 سالم بود هنوز که هنوزه میگم چه خری بودم بهش نگفتم یه اب چیه که من پولشو بدم هنوز با خودم درگیرم

پیاممو خوندی تو اون یکی تاپیکت؟ شکایت کن ازشبگو داداشام فهمیدنی جوری ک‌بترسه و بده پولوپولو یه جا زد ...

الهی فدات بشم معذرت میخام🫣حرص نخور تورو خدا من سزاوارم خودم با خودم کردم کاش یا بمیرم یا ازش دل بکنم