2777
2789
من تو قابلمه میپزم هم گنبدی میشه هم خام وسطش روش هم به نظر پخته میاد البته طلایی یا سوخته نیست ها!

زیرش شعله پخش کن بایدبزاری، برای گنبدی نشدنش هم وقتی آروم وکم هم بزنی درحدی که موادکاملاقاطی بشه یکدست درمیاد 

من تو پلوپز درست میکنم عالی میشه

میشه دستور تهیه رو بگین اصلا با پلو پز بلد نیستم. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون فنه ک هوای داخلش رو یکنواخت میکنه روشن میکنید ؟ تو تستر

من اولش ی ربع با هردوتا المنت گرمش میکنم و اون فن که با المنت پایین روشن میشه دمای۱۵۰

بعد میذارم طبقه وسط توی سینی خود فر قالبمو میذارم که خیلی حرارت نبینه

به مدت سی دقیقه المنت پایین و فن 

دیگه تقریبا ۵دقیقه با دمای۱۰۰المنت بالا خالی

میشه لطفا دستورشو بگیپن پلوپر پارسخزر ۴نفره دارمبا همزن میزنی

اره گلم ببین اصل کیک تخم مرغش هست اصلا هم نمی‌خواد جدا کنی ‌‌..سه تا تخم مرغ بزار بیرون یک ربع به دما خونه یکی بشه

تخم مرغ هارو و وانیل یه قاشق چای خوری و یک لیوان شکر  ...با همزن برقی انقد بزن خامه ای کش دار حجیم بشه حدود ده دقیقه ..دیگه برا. کنار همزن برقی دیگه استفاده نداری 

..بعد یک لیوان شیر نصف لیوان روغن اینا که میگم همه از این لیوان فرانسوی دسته دارها بریز  یه هم بزن ..آرد دولیوان دوباره همین فرانسوی ها دوبار الک کن بکینگ پودر هم یک قاشق غذا خوری همراهش الک کن ‌‌اگه کاکایویی دوست داری دوتا قاشق پودر کاکاهم الک کن ..اینارو کم کم بریز  با یه قاشق هم بزن به یک جهت تا مخلوط یک دست بشه خب ...

یه برگه نقاشی بردار یکم روغن بزن کاغذ روغنیش کن ..داخل قابلمه پلوپز هم روغنی کن باهمون کاغذ بمال همه جاش خیلی کما 

مواد بریز داخل قابلمه یکی دوبار قابلمه بکوبون حباب داخلش ازبین بره .‌بزار تو پلوپز ...گزینه کیک بزن .‌اصلا نداشتی مهم نیس ۴۵ دقیقه میپزه 

بیست دقیقه اول به هیچ عنوااااااااان درس باز نکن ....بعدش که باز کردی بعد تایم یه خلال بزن ببین چیزی بهش نچسبیده اون کیک آماده هست ..اگرم چسبید دوباره درش ببند بزار بپزه تایم بیشتر 

درآخر که پخت سریع در نیار بزار یکم خنک بشه بعد دورش جدا کن در بیار 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

میشه دستور تهیه رو بگین اصلا با پلو پز بلد نیستم.

نوشتم گلم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نوشتم گلم

ممنونم عزیزم . 😘😘

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ممنونم عزیزم . 😘😘

فدات این روش که میگم با پودر کیک آماده هم  محشر میشه ..

دیگه اونجا شکر بکینگ پودر وانیل لازم نداری ...

ولی با آرد سه صفر کیک هم میشه ..هردو 

فدات این روش که میگم با پودر کیک آماده هم محشر میشه ..دیگه اونجا شکر بکینگ پودر وانیل لازم نداری .. ...

خیلی لطف کردی. ممنونم از توضیحات کاملت. 

خیلی لطف کردی. ممنونم از توضیحات کاملت.

قربونت عزیزم .خیلی راحته ...یکی دوبار درست کنی قلقش دستت میاد ....

بدون همزن میپسزی؟

آره گلم با قاشق هم میزنم زیادم هم نمیزنم حوصله همزن برقی ندارم ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
جنس قابلمت چیه???

تفلون ..تازه توش جدیدا خش افتاده😂😂😂همیشه نیم ساعت جلوتر با شعله پخش کن میزارمش رو گاز سر قابلمه رو میزارم قشنگ داغ میشه ..تواین مدتم مواد کیک درست میکنم ..بعد یک قا شق  ونیم روغن میریزم ته قابلمه ،بعدم مایه کیک ...سرش دم کن میزارم ۴۵ دقیقه بعدم با خلال دندون چک میکنم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه الک نمیکنم همینجوری میریزم قاطی شیر و روغن میکنم

همین دیگه حتما ۳ بار الک کن قشنگ هوا بره داخل آرد ،قشنگ اسفنجی میشه عالی میشه 

ربطی ب خام موندن توی کیک نداره الک کردن برای سبک شدن ازد و پف و بافت بهتر کیک هست

همین الک کردن باعث میشه کیک سبک اسفنجی بشه،داخلشم قشنگ بپزه  ،پفش که بخاطر بکینگ پودر ...دیگه دستم اومده 

همین الک کردن باعث میشه کیک سبک اسفنجی بشه،داخلشم قشنگ بپزه ،پفش که بخاطر بکینگ پودر ...دیگه دستم ا ...

بله درسته اما اینکه استارتر گفت داخلش خام علتش الک نکردن نیست.من چندساله کیک تولد و شیرینی و کلوچه  میپزم، هر کسی نظری داره.موفق باشید