2777
2789

خانم های با سلیقه  چه جور صندل واسه رو فرش بخرم که هم شیک باشه و هم پاشنه ی پام ترک بر نداره؟؟ 

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  

صندل و رو فرشی فقط "کاربر ایگوانا" 😄😍😍😍

ینی کلا همه چی فقط "ایگی جووون" ❤❤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترک پاشنه پا راهش کرم و جورابه

بله درست میفرمایید .فقط خواستم بدونم که صندل نرم با سفت بخرم؟

صندل طبی عزیزم گرونتر هستن ولی تفاوت از زمین تا اسمان است. وقنی میپوشی

نمی دونستم  عزیزم. ممنون که راهنمایی کردی😍

صندل و رو فرشی فقط "کاربر ایگوانا" 😄😍😍😍 ینی کلا همه چی فقط "ایگی جووون" ❤❤

عزیزم متوجه نشدم.بیشتر توضیح بدید.

عزیزم متوجه نشدم.بیشتر توضیح بدید.

هیچی دوستم . دیشب یه تاپیک از صندل و روفرشی بود . دوستمون ایگوانا خیلی صندلای خوشگلی داشت .

ولی فندوق کوچولو تو پست اول درست گفتن .

اگرم میخوای بخری من کرم اقاقیا رو پیشنهاد میدم 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
هیچی دوستم . دیشب یه تاپیک از صندل و روفرشی بود . دوستمون ایگوانا خیلی صندلای خوشگلی داشت . ولی فند ...

منونم .حتما میرم از داروخونه میخرم.

منونم .حتما میرم از داروخونه میخرم.

داروخانه نداره دوستم

عطاریا دارن .

ولی یه کاری کن . الان یه کلیپ دیدم که گفته بود ؛ برای ترک پا هر شب مقداری وازلین به پا بزنید و یه جوراب نخی پا کنید . خیلی زود ترک های پوستی از بین میره 😀

وازلین بخر . شاید پیدا کردن اقاقیا برات سخت باشه 😊

داروخانه نداره دوستم عطاریا دارن . ولی یه کاری کن . الان یه کلیپ دیدم که گفته بود ؛ برای ترک پا هر ...

بازم ازت ممنونم دوست عزیزم. اخه وازلین دارم