سلام مامانای خشگل میخاستم بگم اسم پسر ایرانی خشگل چی بلدید من تو ۶ماه دارم میرم وهنوز واسه پسرم اسم انتخاب نکردم کمممممممممممممک کنید خودم اینارو پسنیدیم نظر بدید خودتونم اسم معرفی کنید
بردیا عاشقشم خداکنه زودتر ازدباج کنم یه نی نی پسل بیارم اسمش بردیا😍😍😍😍😍
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
ایشالا سال اول عروسیتم خدا بهت ی بردیا ی ناز وخشگل بده
مرسی فدات😘😘😘😘ان شاءالله پسرت نامدار باشه