2777
2789

یکسره غر میزنه... بچم یازده ماهس ولی چنان دستاش سنگینه همش میزنه تو گوشم...ی غذا میخوام درست کنم نمیزاره ... ناخن ناخنم کرده، رو دستام کبودی از بس گازم میگیره ..‌ سوهان روحم شده چکار کنم

ظهرا نمیتونم بخوابم، بد موقع میخوابه تمام روز خستم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی نمیتونم به بچه داشتن فکر کنم بنظرم خودآزاریهاین نظر من واسه زندگی شخصی خودمه لطفا ریپلای نزنی ...

منم همین حسو دارم الان ولی شاید بعدنا بچه دوست داشتم ولی فلن احساس میکنم یه جنگ روانیهه داشتنش🙃😑

...🖤

من باردارم یسره سردردم کم مونده خودمو بکشم فقط ازبس کلافه ام 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بله عزیزم بچه داری همینه ولی یکم بزرگتر بشه بهتر میشه سعی کن خودتو کنترل کنی خیلی عصبانی نشی و باهاش بیشتر بازی کنی وقتی تو خودتو اروم کنی بچه هم ارومتره مث من نکن تو سن کم بچم همش عصبی بودم الان خیلی عذاب وجدان دارم

اسی یسوال دارم بارداریت سختتر بود یاالان که بچه داری میکنی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.