2777
2789
عنوان

گمشده هایی که پیدا نشدن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خدارو شکر همچین موردی نبوده خیلییییی ترسناکه کسی از اطرافیان یا خانواده ت گم بشه و پیدا نشه دائم ذ ...

خداروشکر

اره خیلی بده

همش چشم انتظاری میکشن بنده خداها

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   

من 5 سالم بود یکی از دخترای هم محلیم که هم بازیم بود رو دزدیدن و دیگه پیدا نشد و مرده برگشت ، فقط میدونم اون خانواده نابود شد، طلاق گرفتن، معتاد شدن پاشیدن کلا از هم

و من اون موقع، ضربه روحی خیلی بدی خوردم

جوری که توی 13 14 سالگیم و حتی الانم ب اوج خودش رسید و من اضطراب اجتماعی گرفتم و فوبیای جنس مخالف

اگه تاپیکامم ببینی،خیلیاشون درباره ادماییه که دیدم و مشکوک بودم بهشون از همه میترسم توی اجتماع و مشکل اعتماد کردن دارم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من 5 سالم بود یکی از دخترای هم محلیم که هم بازیم بود رو دزدیدن و دیگه پیدا نشد و مرده برگشت ، فقط می ...

عزیزم درکت میکنم از بچگی تو ذهنت مونده🥲

چطوری پیداش کردن اصلا؟

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
من 5 سالم بود یکی از دخترای هم محلیم که هم بازیم بود رو دزدیدن و دیگه پیدا نشد و مرده برگشت ، فقط می ...

الان از اون موقع تا الان من 70 درصد مواقع کابوس میبینم که دارن میدزدنم

یا کلی مرد بهم حمله کردن و دارن بهم تیراندازی میکنن اما تیراشون بهم نمیخوره 

و همیشه حواسم به اطرافم هست و یک ذره نمیتونم به کسی اعتماد کنم

الان از اون موقع تا الان من 70 درصد مواقع کابوس میبینم که دارن میدزدنمیا کلی مرد بهم حمله کردن و دار ...

بنظرم میتونی بری پیش تراپیست

اینجوری اجتماع گریز میشی و معلومه اعتمادت از بین رفته

خودت اذیت میشی

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
بنظرم میتونی بری پیش تراپیستاینجوری اجتماع گریز میشی و معلومه اعتمادت از بین رفتهخودت اذیت میشی

اخه من به تراپیستم اعتماد ندارم😂 بیشتر فوبیام برای جنس مخالفه

وای اون داستانش خیلی عجیب بود پدرش هنوزم پیگیرشه

سلام عزیزم منو یادت هست؟

برات ماجرای کراشمو تعریف کردم؟

اگه تونستی درخواستمو قبول کن یه چیزی شده میخوام بهت بگم

تو رو خدا درخواستمو قبول کن