یه زمین خرید 200 متره حالا دیروز یکی با همون قیمت یه زمین 120 متری گذاشته برا فروش ولی منطقه اش یه کم بهتره (تفاوت محله ها زیاد نیست یه کوچولو دومی محله بهتره)الان حالم بده میگم کاش صبر میکردیم اینو میخریدیم شوهرم متراژ براش مهم بود و پشیمون نیست ولی من لوکیشن برام مهم بود
اخه میگی محله اش یه کم بهتره ولی تفاوت متراژش خیلیههههههههه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا ول کن بنظرم اینی که خریدید بهتر و عاقلانه تره
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/