setinam23 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 73 عنوان کی حسابداره کمک 33 بازدید | 7 پست بچه ها کدومتون حسابدارهی سوال ساده داشتمممنون میشم جواب بدید 1404/01/31 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setinam23 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 73 بفرما حسابداری کلا یه مبحثه که تو سامانه های مختلف پیاده میشه (که البته طرز کار هر سامانه متفاونه)یا اینکه هرسامانه یا نرم افزاری یه حسابداری متفاوتیه
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 23331 حسابداری کلا یه مبحثه که تو سامانه های مختلف پیاده میشه (که البته طرز کار هر سامانه متفاونه)یا اینکه ... هر نرم افزاری باشه ماهیت کار همونه مثل جارو دستی و جارو برقی هر دو جارو میکشن و تمیز میکنند نرم افزارها هم ممکن کمی کار کردن باهاشون متفاوت باشه یا امکاناتشان کم و زیاد باشه
setinam23 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 73 هر نرم افزاری باشه ماهیت کار همونه مثل جارو دستی و جارو برقی هر دو جارو میکشن و تمیز میکنند نرم افزا ... عزیزم منظورم اینه که مثلا تو سیترا من میام چک رو در وجه کسی که زدم ثبتش میکنم یا مثلا درامدها رو ثبت میکنم یا طلب هارو یا دستمزد و حقوق و... روتوی مثلا هلو یا سپیدار هم همین کارا مثل ثبت چک و اینا هست منتها روش کار با سامانش فرق دارهدرسته؟
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 23331 عزیزم منظورم اینه که مثلا تو سیترا من میام چک رو در وجه کسی که زدم ثبتش میکنم یا مثلا درامدها رو ثبت ... اره اما خیلی هم متفاوت نیست سپیدار یکم پیچیده تره اما نه جوری که زود راه نیفتی یک آموزش بینی خوبه
setinam23 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 73 اره اما خیلی هم متفاوت نیست سپیدار یکم پیچیده تره اما نه جوری که زود راه نیفتی یک آموزش بینی خوبه کدوم نرم افزارو برا شروع اموزش پیشنهاد میکنی مثلا سیترا یا مودیان یا هلو و سپیدار؟من که دارم با سیترا یادمیگیرم خیلی گیج کننده و فراره ناامید میشم همش
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 23331 کدوم نرم افزارو برا شروع اموزش پیشنهاد میکنی مثلا سیترا یا مودیان یا هلو و سپیدار؟من که دارم با سیتر ... سپیدار بیشتر شرکت ها دارند مودیان که در کل برای مالیات باید یاد بگیری