2777
2789

سلام خانمای عزیز من ۳ هفته رژیمم ولی نمیدونم روزی چند کالری بخورم و از برنامه کرفس اینا هم سر در نمیارم  وزنم ۱۰۰ قدم ۱۶۵ و ۲۵ سالمه روزی ۲ ساعت پیاده روی میکنم لطفا راهنمایی کنید و اینم بگم شکم و پهلو دارم میخوام کمر باریک بشم و سریع وزن کم کنم ورزش هوازی نمیتونم فقط با پیاده روی  تنبلی تخمدانم دارم  ۴ ساله ازدواح کردم بچه ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکت کم چرب و کم شکر باشه کیک و بسکویت کلا حذف بشه. نهار شام در بشقاب میوه خوری خورده بشه از قاشق غذا خوری استفاده کن نه قاشق سوپ خوری بعضی قاشقا خیلی بزرگن. بعد از پیاده روی حداقل تا دو ساعت جز آب و چای تلخ هیچی نباید بخوری بعضیا تا از ورزش برمیگردن شروع میکنن به خوردن این اشتباهه آب زیاد بخور تا چربی از طریق ادرار دفع بشه

کالری شماری که کاری ندارع 

وزنت 

100ضبدر 20 میشه 2000 

2000منهایی 200 میشه 1800 

شما روزی 1800 کالری بخوری لاغر میشی 

الانم برنامه مانکن رو نصب کن 

مثلا میخوای برنج بخوری با کفگیر نکش 10 قاشق بکش بعد تو برنامه ثبت کن 

سلام عزیزم شما به یه اصلاح مزاج و پاکسازی اساسی نیاز دارین

تا هم غلبه ی مزاجیتون درمان بشه و هم سردی معده و گوارش و رحم(تنبلی تخمدان ناشی از سردی رحم هست)و ...

ما علاوه بر گیاهان دارویی ،هم بهتون رژیم غذایی هم مدیتیشن و ورزش مناسب ارائه می‌دیم و در طول درمان جوابگوی تمام سوالاتتون خواهیم بود تا بهترین نتیجه رو بگیرین و انشالله باردار هم بشین

فقط کافیه عکس زبانتون رو طبق شرایط گفته شده برام بفرستین

اگه تمایل داشتین تو خصوصی پیام بدین تا شماره واتساپ یا تلگرام براتون بفرستم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه