2777
2789

من دانش آموز دهم تجربیم بخدا خیلی نابودم خیلی مدرسمون خاصه ولی من اصلا اصلا درس نخوندم از اول سال تاحالا! یعنی نتونستم بخونم چون فیزیک نمی‌فهمیدم شیمی همینطور زیست همینطور منبع نداشتم میگفتم حتی تغییر رشته بدم ولی مدارا کردم معدلم شد از ۱۹.۸۰ اینا یه دفعه ۱۶.۸۰ ۱۷!!! نمره هام افتضاح در حد ۱۱ ۱۵ چون هیچی هیچی ترم اول که نخونده بودم مثلا شبا بیدار‌میموندم الکی با بیخیالی تمام گول‌خودم میزدم میگفتم ترم اول مهم نیست یا دهم عادیه اینطوری بکنی!! ولی امان از اینکه تو کلاسمون هیچکس شبیه من نیست همه نمره ها عالی! حالا ترم اول بگیم هیچ! ولی از همونموقع به بعد هم هیچی نتونستم بخونم بخدا نابودم آرزو مرگم کردم افسردگی گرفتم اضطراب البته خیلی بیخیال امسال ها درمورد درس اصلا اضطراب ندارم نمیدونم چمه بخدا انگار دعا زدن نمیدونم، یعنی شاید فکر کنید یه بچه خرخونم دارم اینارو ميگما! نه اصلا هیچی نخوندم اصلا اصلا نه سرکلاس متوجه شدم و میشم چون چندین جلسه هم مثلا فیزیک غیبت داشتم با شیمی و و اصلا ول ول هستم! منبع نداشتم ویدئو میدیدم نمیفهمیدم اصلا شبیه پارسال نیست تا ۱ ماه پیش با انواع مشاوره های روانشناسی صحبت کردم طوری حالم بد بود اورژانسی زنگ میزدم ۱۴۸۰! البته خیلی پرخاشگر میشدم امسال خیلی تغییر کردم ناامیدم بی انگیزم حس میکنم دنیا واسه من دیگه داره تموم میشه خودم خیلی آدم حساس و مضطربیم! از قبل پایه دهم هم اضطراب داشتم ولی خیلی دنیا برام روشن تر بود! الان دارم نابود میشم خیلی نیاز داشتم بیام نی نی سایت ولی حسابم تعلیق شده بود کمکم کنید فکر کنین منم فامیلتونم

شل کن و یک برنامه ی قابل اجرا بریز و از الان بشین هر چقدر میتونی بخون. اصلا اونطوری که فکر میکنی سخت نیست. نیازی هم به ویدئو و اینا نداری. اول کتاب مسلط شو بعد برو سراغ ویدئو یا کتاب تست و آموزشی. توی تابستون میتونی جمع کنی درسایی که نخوندی یا عقب موندی رو. دهم تاثیر معدل نداره فکر کنم. ولی تابستون پایتو خوب جمع کن که بری یازدهم راحت باشی