2777
2789
عنوان

اگه درباره‌ی کنکور فرهنگیان سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 52 پست

من سوال دارمم :> میشه بگی برای دروس تخصصی فرهنگیان چه منبعی مطالعه کردی؟♥️

مثلاً مهر و ماه یا کنکور سلام و....

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوال دارمم :> میشه بگی برای دروس تخصصی فرهنگیان چه منبعی مطالعه کردی؟♥️مثلاً مهر و ماه یا کنکو ...

سلام عزیزم

من منبع خاصی نداشتم. همون منابع اصلی رو مطالعه کردم و آزمون‌های موسسات مختلف رو کار می‌کردم. البته کتاب‌های تست خیلی سبز رو هم از زمان کنکور عمومی داشتم اون‌ها رو هم کار کردم.

سلام عزیزممن منبع خاصی نداشتم. همون منابع اصلی رو مطالعه کردم و آزمون‌های موسسات مختلف رو کار می‌کرد ...

ممنونم عزیزم ♡

برای هوش و استعداد و تعلیم و تربیت اسلامی فقط خیلی سبز رو مطالعه کردید؟ :> و تو چه آزمونایی شرکت کردید؟🌱 

ممنونم عزیزم ♡برای هوش و استعداد و تعلیم و تربیت اسلامی فقط خیلی سبز رو مطالعه کردید؟ :> و تو چه ...

خیلی سبز برای دینی بود، برای بقیه هم منبع نداشتم فقط آزمون‌ها رو کار می‌کردم. آزمون شرکت نمی‌کردم خودم تو خونه تست‌هاشون رو می‌زدم. ماز و قلم چی و کنکور سلام و... کلاً هر چی که از کانال‌ها پیدا می‌کردم.

خیلی سبز برای دینی بود، برای بقیه هم منبع نداشتم فقط آزمون‌ها رو کار می‌کردم. آزمون شرکت نمی‌کردم خو ...

ممنونم عزیزممم🫂♥️

موفق باشی🌱