2777
2789
مشهدم 😁خیلی وقت گذاشتم برا اون تولدش اولین تولد بعده ازدواجمون هم بود میخواستم خاص باشه براش

عه😁بیا باهم دوس شیم. چند سالته چند وقته ازدواج کردی خونتون کجاست... 🙁😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعته گرونههه🙁پنج میلیون از کجام بیارم

خب چی دیگه نیاز داره؟

یه چیز دیگه بخر

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

😂😂همون دیگه. شلوارم میخاد ازاین شلوارا پیلی دار جاکمر

برو بابا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این مگه چقدر پول بهت میده که توقع خرج خونرم حتما میخواد داشته باشه 

ولش کن خواهر 

من یه روز پارچه ساتن دور خودم پیچیدم هیچ کس خونه نبود بچه هارو فرستادم خونه مادر شوهر بعد بالای پارچه یه ربان گره زدم وقتی اومد کیک دستم بود شمع روشن بود برقادهاموش فکر کرده بود لباس مجلسیه شمع و فوت کرد گذاشتم کنار کیکو گفتم زبان باز کن کادوته با خنده باز کرد از تنم پارچه افتاد لخ...ت شدم 🤣🤣🤣🤣بهترین هدیه ای بود که تو عمرش گرفته بود 

البته آخر شب براش ست کیف پول و کمربند خریده بودم اون محض خنده بود تازه کیکشم پاتریک بود روش نوشته بود تو مال منی هااااا اسکل 

عه😁بیا باهم دوس شیم. چند سالته چند وقته ازدواج کردی خونتون کجاست... 🙁😂

توم مشهدی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برو بابا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این مگه چقدر پول بهت میده که توقع خرج خونرم حتما میخواد داشته باشه ولش کن خ ...

😐😂😂😂😂🤦‍♀️😂

اینم خوب بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره مشهدم😍👋

اگه میخوای درخواست بدیم اونجا بیشتر صحبت کنیم 

اینجا نمیشه خیلی چیزی گفت 😅

برو بابا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این مگه چقدر پول بهت میده که توقع خرج خونرم حتما میخواد داشته باشه ولش کن خ ...

منم مگه بچرو بفرستم خونه مامانم😂🙂‍↔️وگرنه بابچه ازاین کارا نمیشه