تقریباً یه ماه دیگه یه سال میشه
پارسال که دوازدهم بودم و برای اولین بار داشتم امتحان نهایی میدادم، روز اول امتحان نهایی صندلی رو اشتباه نشستم 😂😂😂😐😭
حالا داستانش خیلی مفصله ولی کلی استرس کشیدم و شما فکر کنید مثلاً ۲۰ دقیقه از ساعت ۸ گذشته بود و همه غرق در امتحان بودن ولی من هنوز برگه نداشتم 😂😂😂😭😭
یکی که ساعت ۸ اومد حضور غیاب کنه دید اصلاً اسمم تو لیست نیست! 😂😂😭
هیچی دیگه خلاصه بعد فهمیدن که اشتباه نشسته بودم و مدیر اون مدرسهٔ حوزهٔ امتحان نهایی فکر کرد میخواستم تقلب کنم و منو بردن دفتر مدیر اونجا و ...
همش بهخاطر چی بود؟ چون این مسخرهها سه بار کارت امتحان نهایی رو تغییر دادن و من اون کارت قدیمی دومی رو داشتم که شماره صندلیهاش فرق داشت و آره...
هیچی دیگه حالم کلاً بد شد و حالا شما فکر کنید با این استرس و حال بد چطور بقیهٔ امتحانات رو دادم!
تا موقعی که نتایج بیاد، استرس این امتحان اولی رو داشتم که نکنه واقعاً برام غیبت زدن و فکر کردن مثلاً میخواستم تقلب کنم و برام صفر رد کرده باشن و ... (البته خب این اتفاق نیفتاد)
یادش بخیر
ولی خب الان دانشجوام و ۶ ماه هم از دانشگام میگذره و دیگه هیچ خبری از اون استرسهای کنکور و امتحان نهایی نیس... همهچی روی روال خودش افتاده
خواستم بگم میگذره...
سخته ولی میگذره و بعداً به عنوان یه خاطره به مشکلات الانتون نگاه میکنید...
توصیهم به کسایی که امسال امتحان نهایی دارن: خوب بخونید واسه امتحانا و زیاد هم بزرگش نکنید واسه خودتون چون اونقدرها هم سخت نیس و حواستون هم باشه صندلی رو اشتباه نشینید 😂😂