2777
2789
عنوان

کمککک ازمون معلمی😭

109 بازدید | 15 پست

سلام لطفا لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه به شدت شرایط مالی سختی دارم و سرکارم تحت فشارم یجورایی ۱۴ ساعت کاره با ۱۰ تومن حقوق بدون حتی ۱ روز تعطیلی حتی مرخصی هم ندارم و به شدت باهام بد رفتاری میشه و توهین میکنن هر روز هزاربار تخقیرم میکنن فقط بخاطر شرایط مالی بدم مجبورم تحمل کنم.لیسانس مدیریت  دارم و لطفااااا اگه کسی اطلاع داره چطور میتونم برای ازمون معلمی یا اموزگاری ازمون بدم و کدومو راحت تر میشه قبول شد و چطور مطالعه کنم کمک و راهنماییم کنه یا اگه کسی در حال مطالعه و اماده شدنه و یا ازمون داده و قبول شده لطفا کمکم کنه .یا اگه کسی میشناسید که میتونه کمک کنه لطفا بگید دیگه واقعا کم اوردم نمیتونم اینهمه خفت تحمل کنم لطفا خواهش میکنم اگه میتونید راهنماییم کنید 😭

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آموزگاری راحتره قبولیش از الان مثل کنکور ۸ ساعت بخون تا اواخر خرداد امتحانه

از چه منابعی؟چطور شروع کنم واقعا اینا رو نمیدونم

دقیقا منم سرکار باهام اونجور رفتار میکردن دراومدم ولی چون اوتیسمم میخوام از طرف انجمن خیریه نامه بگی ...

آخی عزیزم 😢انشالله کارت درست بشه 

از چه منابعی؟چطور شروع کنم واقعا اینا رو نمیدونم

پول داری نوین استخدام بخر حتما ۴ ملیونه نداری برو کانال آرامش ایتا جزوه و نمونه سوال میذاره 

بعدم همه چی رو توضیح داده با کل منابع گفته 

ببین زمان ثبت نام آزمون کی هست بعد حواست باشه که ثبت نام کنی آموزگاری راحت تره قشنگم دبیری معمولا کمتر میخواد اما من ریسک کردم قبول شدم الیته کد۱۹ شدم یه سال عقب افتادم من حدود ۱ماه و نیم خوندم منابع هم تو دفترچه میزارن عمومی اسونه خوب بخون درصد بالا بزنی اختصاصی هم وقت بزاری میتونی خوب تست بزنی و اینکه کتاب های چهارخونه هم اختصاصی و هم عمومی داشت،تخصصی هم که باید ببینی منابع چیه دیگه دفترچه رو بخونی متوجه میشی

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
ببین زمان ثبت نام آزمون کی هست بعد حواست باشه که ثبت نام کنی آموزگاری راحت تره قشنگم دبیری معمولا کم ...

از لحاظ ظرفیت گفتم آموزگاری بیشتر میخواد عمومی و اختصاصی که یکیه

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
پول داری نوین استخدام بخر حتما ۴ ملیونه نداری برو کانال آرامش ایتا جزوه و نمونه سوال میذاره بعدم همه ...

مشکلم اینه حافظه اصلا قوی ندارم 

ببین زمان ثبت نام آزمون کی هست بعد حواست باشه که ثبت نام کنی آموزگاری راحت تره قشنگم دبیری معمولا کم ...

شما منابع اصلی رو مطالعه کردی؟

بنظرتون ازمون کیفیت بخشی بهتر نیست؟