سلام دوستان من اولین بار وارد ی رابطه احساسی شدم طرف دوست دارم واقعا چن سال استوری هاشو نگاه میکنم تولدش تبریک میگم اینا بعد چند مدت خودش بهم پیشنهاد داد باهم دوست باشیم شاید خنده دار بیاد ولی ما ۱۰ روز دوست بودیم این آدم ب شدت سرد مغرور هفته اول خوب بود واقعا ولی کمکم دوبارع سرد شد دفعه آخر پیامی ک دادم براش ی کلیپ فرستادم ک محتوا این بود ک من فقط حوصلع تو رو دارم ولی اون ی قلب فرستاد منم گفتم بر عکس تو ناراحت شد میگه چرا بحث میکنی من دیگ واقعا بهم بر برخورد تو این ۱۰ روز خیلی خودم کوچیک کردم الان چند روز اصلا بهش پیام نمیدم فقط استوری های همو میبینیم ولی دلم آروم قرار ندارع چیکار کنم بنظرتون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتی بهش گفتم نمیتونم همش ازش حال احوال بپرسم اون بیاد بپرسه گفت بخدا من اخلاقم همین حتی اگه خانوادم ی ماه میرن بیرون من زنگ نمیزنم خودشون خبرش میدن بعد ی دو دفعه اون برام پیام فرستاد
چند سال دوسش دارمتو این ده روز فقط حرف زدیم پیشنهاد خودش بود
پس ولش کن من خودمم ی یارویی بود همینطوری سر جمع یه ماه هم نشد اونم از بس گیر داده بود مثل همین بود البته من اصلا ازش خوشم نمیومد تو رو دروایسی قبول کردم جوابشو بدم.