2777
2789
اگر اون گوشی مشترک بین همه بوده شاید موضوع کاری بوده عزیزم

چرا هر چقدر قسمش دادم چیزی نگف از یه طرف زندگیمو دوس دارم اصلا نمیخوام باور کنم که مسئله ای بوده به همین خاطر دیگع خیلی راجبش حرف نمیزنم از یه طرف هم اون مسئله روانیم کردههههه عین خوره افتاده به مغزم دارم دیوونه میشم هر وق بهش فک میکنم

رفتارش خیلی خوبه الان من موندم چیکار کنم باهاش بد باشم یا چی اصلا طوری رفتار میکنه من به چشام شک کرد ...

به نظر فقط شکه تا مدرک پیدا نکنی نمیتونی بگی خیانت داره میکنه ،هیچ وقتم لو نمیدن که اگه گوشیشون اِشغال باشه یا رد تماس بدن میگن نه گوشیم زنگ نخورد گوشیم خراب بوده آنتن نمیداده یعنی پیامکش میومد که زنگ زدی اینجوری نرو جلو مدرک درست و درمون جور کن در کمال آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر فقط شکه تا مدرک پیدا نکنی نمیتونی بگی خیانت داره میکنه ،هیچ وقتم لو نمیدن که اگه گوشیشون اِشغ ...

این مدتی که دوربینا رو نصب کرده بودم چیز دیگه ای ازش ندیدم،ینی چی دوستم بهم کفته فلانی با گوشی حرف میزده ارامش داشته باشم؟خودش پیش خودش فک نمیکنه این چقدر بیخیاله؟وقیح تر نمیشه؟چیکار کنم چیکار کنم

این مدتی که دوربینا رو نصب کرده بودم چیز دیگه ای ازش ندیدم،ینی چی دوستم بهم کفته فلانی با گوشی حرف م ...

بزار اینجوری فکر کنه تا راحت بتونی مدرک جمع کنی اینجوری پنهان کاری میکنه متوجه نمیشه اگه خیانت کنه

بزار اینجوری فکر کنه تا راحت بتونی مدرک جمع کنی اینجوری پنهان کاری میکنه متوجه نمیشه اگه خیانت کنه

من الان بازم بهش زنگ زدم،راستش من از وقتی که وارد کار جدیدش شده خیلی حساس شدم بهم گف چون تو خیلی حساسبت نشون میدادی نخواستم بهت توضیح بدم که با یه گوشی دیگه حرف میزدم گف که کاملا کاری بود

من الان بازم بهش زنگ زدم،راستش من از وقتی که وارد کار جدیدش شده خیلی حساس شدم بهم گف چون تو خیلی حسا ...

بله دیگه حساسیت نشون بدی میشه همین پنهان کاری ،دروغ .دندون رو جیگر بزار.صبر کن ..برای هر اتفاقی از زندگی این نو واکنشا سمه کلا ..