2777
2789
عنوان

درباره اقدام سوال دارم 😭

256 بازدید | 49 پست

خانوم ها من توی سونوگرافیم نوشته مشکوک به pcodهستم ،

یه دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی نداری برو تا یکسال اقدام کن اگه باردار نشدی بیا ،ولی به حرفش اعتماد نداشتم پیش یه دکتر دیگه رفتم بهم قرص متفورمین و دوفامد داد گفت تا سه ماه بخور اگه باردار نشدی بیا،

الان واقعا گیجم نمیدونم چکار باید بکنم .نمیخوام الکی زمان رو از دست بدم وای خدااا😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم دوباره برم دکتر بگم برام سونویی بنویسه که ببینم سایز فولیکول هام چطوره یا تا سه ماه صبر کنم بعد برم 😭😭😭

تنها ترینم🥲

با این وضعیت قول میدم بهت تا یکسال دیگه هم حامله نمیشی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دوره تخمگذاری رحم رو بدون و تو اون چند روز رابطه داشته باش من مطالعه کردم‌میدونم......

اونو میدونم ولی خب مثلا اگه اصلا تخمکی ازاد نشه ،دارم تلاش بیهوده میکنم یا اگه فولیکول ها ریز باشن😭

تنها ترینم🥲
چرا ؟

اول اینکه با این حجم استرس و عجله بارداری منتفیه 

استرس مانع بارداریه 

دوم اینکه به یه دکتر اعتماد نکردن بدترین کاره 

یه دکتر که کارش به نسبت بقیه بهتره رو انتخاب کن و تا آخر با همون برو جلو 

و یه نکته هم من بهت بگم 

اگه میخوای زودتر حامله بشی 

چیزی به اسم اقدام نداشته باش 

رابطه داشته باش برای لذتش فقط بدون جلوگیری 

همین و بس

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

استرس اصلا نمیزاره باردار شی مطمئن باشاسترس داره دیگه ؟ ی شب درمیون .....😉بهشم فک نکن تامام

استرس اینو دارم که اصلا تخمکی ازاد نشه یا ریز باشه و من الکی وقتمو هدر بدم 

تنها ترینم🥲