2777
2789
عنوان

امروز رفتم برای مشاور بینی

72 بازدید | 10 پست

من کلا آدم وسواسیم یه دکتر پیدا کردم که کاراشو دوست داشتم رفتم پیشش گفت بینیت مشکل نداره و به صورتت میاد از من اصرارو و از اون انکار خلاصه که برگشتم خونه نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

پز رو پوستی 😄😄

آها

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجزای از عمل بینیت اسی

جریان این عکس شورت ک وسط تاپیکا میاد چیه؟🤨😐😂

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

چقدر خوب که دکتری پیدا کردی که صادق بوده و بی‌خود کسی رو تشویق به عمل نکرده! به‌نظرم باید خوشحال باشی که یه دکتر باانصاف مثل دکتر علیرضا باباجانی رفتی. من از خیلیا شنیدم که خیلی باحوصله و دقیق نظر می‌ده، حتی اگه عمل نکنی.