2777
2789

اگه پسر میخوای  

ترشیجات و لبنیات و سرکه و قند و شکر شیرینی ممنون خوراکی هایی که شورن مثل تخمه زیتون و خیار شور 

میوه هایی که قلیایی میکنن مثل کیوی و توت فرنگی آناناس که الانم بازار زیاد 

البته دستور یه متخصص زنان بود خودم رعایت کردم و پسر بود ولی با تصادفی سقط شد

اگه پسر میخوای ترشیجات و لبنیات و سرکه و قند و شکر شیرینی ممنون خوراکی هایی که شورن مثل تخمه زیتون ...

دخول عمیق خیلی مهم تا نیم ساعت دستشویی نرو اول خودت ارضا بشو... جوش شیرین استفاده نکن به جاش شربت برم هگزین یا گایافنزین دو سه ساعت قبل رابطه بخور... 

آن شالله هر کی آروزی پسر داره خدا یه سالم و صالح بهش بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پسر میخوای ترشیجات و لبنیات و سرکه و قند و شکر شیرینی ممنون خوراکی هایی که شورن مثل تخمه زیتون ...

آخی عزیزم ناراحت شدم

انشالله خیلی زود مامان میشی یه فرزند صالح و سالم خدا بهت میده 

خودمم در حال اقدامم تو رژیم خاصی رو گرفتیه؟؟

من بیشتر داروهای تقویتی میخورم مثل اوابوست و فرتیل اید و فرتیل سی و اسید فولیک و زینک 

از لحاط رژیمی هم لبنیات نمی‌خورم من تخمک ام آزاد نمیشن کیست میشن.... این ماه سونو ندادم ولی اقدام کردمم.. اگه باردار نشدم ماه بعد سو نو میدم

من بیشتر داروهای تقویتی میخورم مثل اوابوست و فرتیل اید و فرتیل سی و اسید فولیک و زینک از لحاط رژیمی ...

عه کیست میشن ؟ چه عجیب

منم مولتی پرینتال میخورم فقط 

البته از 5 روز پیش هم شروع کردم ب خوردن دمنوش آویشن و رازیانه بعد امروز دیدم یه ترشح سفید گوشتی بزرگ ازم دفع شد فکر کنم کیست بود تو هم بخور کیست هات دفع بشه