2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک چیکار کنم

86 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من چند وقت پیش با یه آقایی آشنا شدم به قصد ازدواج با هم تلفنی و چتی صحبت کردیم من اون موقع سفر بودم و قرار بود وقتی برگشتم همو ببینیم فقط عکس همو دیده بودیم سره یه سوتفاهم من از آقا ناراحت شدم که اونم بخاطر کمبود اعتماد به نفس خودم بود حقیقتا بماند، بهشون پیام دادم و گفتم از ادامه آشنایی منصرف شدم اما الان این یک هفته که ردش کردم حالم بده ازش خوشم اومده بود حالا چیکار کنم؟؟ البته فهمیدم که اون آقا ورزشکار و خوش استایل و منم یجورایی چون اینجوری نبودم ردش کردم الان دارم به خودم میرسم تولدشم آخر اردیبهشته گفتم اون موقع بهش پیام بدم بنظرتون فایده داره؟؟

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

میترسم فکر کنه دمدمیم ولی اون موقع میدونستم اگرم برم دیدنش ازم خوشش نمیاد ولی الان دارم خودمو روبه راه میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم فکر کنه دمدمیم ولی اون موقع میدونستم اگرم برم دیدنش ازم خوشش نمیاد ولی الان دارم خودمو روبه ر ...

اخه مثلا پر عرض دو ماه چه تغییری خاصی میخوای بکنی واقعا فکرت اشتباهه.:/ مگه ژل و تزریق کرده باشی که اونم خب قبلا عکست و دیده که خواسته بیشتر آشنا بشه 

اخه مثلا پر عرض دو ماه چه تغییری خاصی میخوای بکنی واقعا فکرت اشتباهه.:/ مگه ژل و تزریق کرده باشی که ...

وزنمو دارم میارم پایین

نه دیگه خودت تمومش کردی اونم اصراری نداشته.........بیخیالش شو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......