2777
2789

وسط های عید بهم زنگ زد عید و تبریک گفت

منم ریدم بهش گفتم چرا زنگ زدی بعد بار دوم یکم حالم بد بود داشتم گریه میکردم ساعت ده شب بود گمونم فکر میکرد بیرونم اتفاقی برام افتاده بهم گفت بگو کجایی بیام دنبالت یکم تعجب کردم ولی شک کردم ک ماشین خریده یا نننن😂🤦🏻‍♀ باز گفت هروقت برگشتی بگو بیام ببنیمت گفتم نمی‌خوام 

امروزم زنگ زدم گفت بیا ببنمت گفتم من علاقه ای به دیدن تو ندارم خیلی رککک اما بعد پشیمون شدم گفت وقتی نمیخوای ببینی اجباری نیست زنگ زدم آمد سر کوچمون از پنجره نگاهش کردم داشتیم حرف می‌زدیم تلفنی 

ماشینش و دیده بودممم ولی شک داشتم خودش بوده باشه 

اما چرا بهم نگفت با ماشینم ؟ 

منم اصلا انگار ن انگار اون همه دیدمش اون همه حرف زدم هیچی راجب ماشین نگفتم مثلا اصلا برام مهم نیست بنظرتون ذوق میکردم بد نبود ؟ خوشحال میشد چون فکر میکنم تموم مدت میخواست من ماشینش و ببینیم برا همین بهم می‌گفت بیام دنبالت نمیدونممم نظر شما چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود حالا ماشینش

پیکان سال ۵۰

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
میگی اکس بعد میگی بهش زنگ زدم سبحان الله

آقا الان اینش اصلا مهم نی میخوام بدونم باید چیزی راجب ماشین میگفتم ؟ میخواستم بدونه برام مهم نیست 

حدسم درست بود ک تموم این مدت می‌خواسته ماشینش و ببینیم ؟

اکس یعنی تموم شده این که دوست پسره اکس نیستبعدم ذوق نه کاری خوبی کردی

ما باهم صحبت نمی‌کنیم خیلی وقته حتی یادم نیست آخرین بار کی دیدمش 

فقط می‌خوام بدونم تموم این مدت دلش میخواست ماشین و بینمم ک هی می‌گفت بیام ببنیمت ؟

آقا الان اینش اصلا مهم نی میخوام بدونم باید چیزی راجب ماشین میگفتم ؟ میخواستم بدونه برام مهم نیست حد ...

ااینطوری فک میکنه حسودیت شده تبریک نگفتی 

یه تبریک معمولی می‌گفتی بهتر بود

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱