سلام من حس میکنم خیلی افسرده شدم بعد زایمانم امروز ۲۸ روزه ولی همچنان حالم بده دلم میخواد برگردم ب عقب یک روزم شده برا خودم باشم حس میکنم دیگ روزای خوبم تموم شده و بهم خوشنمیگذرع چکار کنم حالم خوب بشه گاهی اصلا میگم کاش بچه دار نمیشدم حسی ب بچم ندارم😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا ک برو پیش ی روانشناس ، و اون حسی ک فکر میکنی دیگه زندگی تموم شد رو شاید اکثر مادر ها تجربه کردن ، ولی میدونی ما تمام عمرمون کلیییی وقت تلف میکنیم بعد فقط این یکی دو سال بچه داری به چشممون میاد، این اوایل خیلییییی وقت گیره ، ولی خوبی ماجرا اینه ک هرچی جلوتر میره تو وقت آزاد بیشتری برای خودت پیدا میکنی ، من الان ک بچه ام دوساله شده با اینکه دست تنهام ولی با برنامه ریزی به روزای قبل از اون برگشتم حتی شاید بهتر ، چون حالا انگیزه دارم و چون میدونم وقتم محدوده با کیفیت تر کار میکنم ، فقط نذار تو چاله این افسردگی بیفتی ، حتما برو دنبال درمانش ، و الان ک هوا هم داره گرم میشه خیلی خوبه تو از چند هفته دیگه میتونی بچه رو بذاری تو کالسکه بری پیاده روی تا حال و هوات عوض بشه ، ی وقتایی اگه مقدوره بچه رو بذار پیش مادری خواهری کسی و با شوهرت برید یه ساعت بیرون تا این حس بهم ریختگی زندگی ولت کنه، از شوهرت خیلی کمک بخواه اون باید بیشتر وقت بذاره تا تو بتونی خودتو جمع کنی
فلامینگو ها بعد به دنیا آمدن بچه ها به خاطر سختی ها بزرگ کردن بچه شون رنگ زیبای صورتی خودشون از دست می دن تا مدتی بعد که بچه بزرگ بشه دوباره صورتی میشن
هوووف از این روزات لذت ببر سینما برو خرید برو گردش برو من که ی بیرون رفتن ب دلم مونده 😭
ببین من این حس ها رو با گوشت و خونم درک میکنم ، من دست تنها بودم توی شهر غریب و خیلی برام سخت بود چون خیلی عادت به بیرون رفتن داشتم ، منم اوایل حس میکردم خوشی زندگیم تموم شده ولی باور کن این روزا میگذره ، هم تو عادت میکنی به بچه داری هم اون هرچی بزرگ تر میشه وقت کمتری میطلبه
اولا ک برو پیش ی روانشناس ، و اون حسی ک فکر میکنی دیگه زندگی تموم شد رو شاید اکثر مادر ها تجربه کرد ...
ممنون از حس خوبی که دادی امیدوارم واقعا زودتر بگذره من دو ساعت بچمو میزارم پیش مامانم تا بیرون میرم سریع باید برگردم که مبادا گرسنش نشه چون شیر خودمو میخوره همش دلهره و استرس میگم لااقل کاش زودتر زمان بره یکی دو ماه جلوتر راحت تر بتونم ببرمش بیرون با خودم