2777
2789

بچه اولم با کلی دوا دکتر بعد چند ماه شد بچه دومم بعد از بیشتر از ده باراقدام دیگه بچه نمیخواستم که بچه سومم ناخواسته با وجود جلوگیری  نمیدونم کی چجوری شد حالا از وقتی دنیا اومد ک الان هفت ماهشه عین دیوونه ها شدم ک چرا شده چرابیشتر تلاش نکردم برا سقطش نشد عین دیوونه ها شدم همش تو خونه راه میرم و فکرو خیال میکنم چرا اخه خدا این بچه رو داد چ گناهی کرده بودم یکی از کابوسام بود سه تا بچه داشتن همش خودمو سرزنش میکنم چرا بیشتر مراقب نبود همش میگم منی که نازا بودم چرا باید اینجور شه نمیتونم وجود بچه رو قبول کنم حرفامو فقط اینجا میزنم چون جای دیگه بگم میگن دیوونس

ناشکری نکن

بقول خودت نازا بودی خدالطف کرده بهت ۳ تا فرشته داده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ناشکری میکنی خب؟

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

میفهممت منم سر دومی خسته بودم شدید ولی حاالا شده دیگه مجبوری کنار بیای

پس سعی کن اگر میتونی یک ورزش رییزی انجام بده  ویتامین بخور و اگه میتونی کمی از دیگران کمک بگیر بلکه انرژیت برگرده

یعنی هیچ حسی عشقی به اون بچه نداری که اینقدر ناشکری می‌کنی نمی‌ترسی از حرفات 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»