2777
2789
عنوان

چقدر بد شد پایتخت تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 76 پست
وقتی مازنی نیستید نمیتونید درکی داشته باشیدانشاالله فیلم دلقک وار شهر خودتون با گویش خودتون ساخته بش ...

والا ما کلی دوست و اشنای مازنی داریم عاشق این سریالن امثال شما هدفتون چیز دیگس خودتم خوب میدونی چی میگم😉

همشهری های من  عین بختیاری ها نیستن حیف جلو یه فیلم میلیاردی و گرفتن

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم دیگه هیچ وقت ساخته نشه مردم شهرم رو به سخره گرفتن به چه قیمت

ن واقعا من ندیدم توهینی به این خطه بشه 

اتفاقا خیلی هم جالب بود گویش بازیگرا 

همدلی مردم اون منطقه رو خانواده دوست بودن و شریف بودن و ساده بودن و... رو نشون داد 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

والا ما کلی دوست و اشنای مازنی داریم عاشق ای سریالن امثال شما هدفتون چیز دیگس خودتم خوب میدونی چی می ...

شما دنبال ته دیگی انگار

بهتر خودتو بشناسی😅😅

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
والا ما کلی دوست و اشنای مازنی داریم عاشق این سریالن امثال شما هدفتون چیز دیگس خودتم خوب میدونی چی م ...

ایشون فازشون مشخصه 

وگرنه اینهمه سریال طنز توی تهران ساخته میشه، کسی خرده نمیگیره 

شمالی های عزیز هم مشکلی ندارن استقبال هم میکنن از این سریال

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

از یکی دو قسمت اولش معلوم بود خیلی چرته . من که دیگه نگاه نکردم ولی اکثرا هم ناراضی بودن از آخرش که چرت تموم شد 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

اتفاقا نشون میداد بیشترشون خوشبخت و خوشحال بودن چه توهینی ؟؟

نقی که دوتا دختراش هم خوشبخت شدن 

فهیمه هم ازدواج کرد 

بقیه هم زندگی خوبی داشتن 

توهین من ندیدم !!! کلی فیلم طنز ساخته شده اسمش روشه طنز کمدی 

یه کمی کتاب بخون بعد نظر بده 

عزیزم امثال این هدفش چیز دیگس

دقیقا

واقعا بدبخت صدا سیما پس از چی فیلم بسازه!!از شهر میسازه مردمش ی ساز میزنن از مشاغل میسازه اون قشر ی ساز دیگه میزنن،،پس یک سریال رو چطوری تولید کنن؟موضوعش چی باشه؟ترک دیوار؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دقیقاواقعا بدبخت صدا سیما پس از چی فیلم بسازه!!از شهر میسازه مردمش ی ساز میزنن از مشاغل میسازه اون ق ...

دقیقا از هرچیزی یه ایراد میگیرن از بازیگرا ایراد میگیرن از سریال ایراد میگیرن همینارو دوربین بگیری جلوشون اسم خودشونو نمیتونن‌بگن هول میکنن😂😂😂

تو پایتخت کم عزت و احترام به مازندران نزاشتن!مثلا ی جا بود نقی همه رو دعوت کرده بود به صرف آبگوشت بعد رحمت بلند شد برقصه بهتاش گفت بگیر بشین رقص مازنی عزت داره دلقک بازی نیست ی همچین چیزی گفت،،از پایتخت ۱ تا همین پایتخت ۷ همیشه به مازنی ها عزت دادن بعد ی عده میان حرف مفت میزنن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اینایی که میگن بد بود رو درک نمیکنم خوب نبین عزیزدلم مردم خیلی ساله پایتخت میبینن باهاش حال میکنن چر ...

موقع پخش قسمت آخر جستجوی بلیط مشهد ۴ برابر شده بود این یعنی مردم قلبی با سریال ارتباط گرفتن 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/