2777
2789

من یک هفتس عروسی کردم، مادرم خیییلی بهم پیام میده. همش پیام پشت پیام توی واتساپ. اونم چیزای خیلی بی ربطی که اصلا به من مربوط نمیشه. من گوشیمو دلم نمیخواد سایلنت کنم، چون دوست ندارم شوهرم فکر کنه دلیل خاصی داره سایلنت بودنم. ولی جالبه که مادرم قبل از ازدواجم اصصصلا پیام نمیداد. یا مثلا به من میگه بیا بریم بیرون بازار! خب من تازه ازدواج کردم، کدوم شوهری خوشش میاد زنش هفته اول ازدواج پاشه با مادرش بره بازار. اونم منی که کارمندمو دیر میرسم خونه. دیگه بخوام با مادرمم برم که دیگه اصلا به شوهرمو کارای خونمو خودم نمیرسم. حس می کنم مادرم عمدی این رفتارا رو انجام میده. یا مثلا شبا از ساعت ده شروع می کنه به پیام دادنو همین دو شب پیش به من میگه عکس پروفایل واسم از پینترست دانلود کن بفرست! من واقعیتش دیروز باهاش بحثم شد و بلاکش کردم. گفتم انگار متوجه نیستی با دائم پیامدادنت هم منو از کارو زندگیم میندازی هم شوهرم ذهنیت بدی پیدا می کنه. برای بیرون رفتنم با بابا و داداشم برو، من حالا تازه ازدواج کردم باید برای شوهرمو زندگیخودم وقت بزارم.به خدا موندم توی کاراش. در کل ذاتی هم مادرم خیلی خورده شیشه داره. مثلا بدبینه شدییید جوری که کلیدای خونه رو از من گرفت بعدم به بابا و داداشم گفته ساراخودش کلیدا رو گذاشته رفته

برای عکس که مامانا بلد نیستن وقتی تو خونه ای بهت میدن که انجام بدی

خیلی هم حساس نشو

درسته ازدواج کردی ولی اونقدر هم تغییر خاصی تو رابطه با مامانت نباید رخ بده

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

مادر منم بی منطقه

دعا میکنم ازدواج کنم که حس سربار بودن داره بهم دست میده

شما ازدواج کردی و بازم مادران بزرگوار نقش دارن تو زندگی

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم خیلی جبهه گرفتی 

اول اینکا مادرته قصد بد نداره 

شاید نبودت یکم احساس تنهایی میکنه میخواد بگا تنها نیستی 

در کل میتونی حواب ندی بگی دستم بند بود 

ولی بیاحترامی و بلاک نکن 

سین نزن نرو طرف موبایل بگو تو اشپزخونه بودم صداشو نشنیدم 

یا میگه بریم بیرون بگو نه .تعارف با مادر ندترید که 

عزیزم داری میگی ی هفتس عروسی کردی ..چرا ی برداشت دیگه نمیکنی اینکه مثلا مادرم دلش برام تنگ شده و مدام پیام میده .قشنگ بهش زنگ بزن و باهاش حرف بزن ببین مشکل کجاست .منکه اصلا احساس نکردم مادرت منظور بدی داشته .فقط یکم دلتنگته

تک دختری شاید جای خالیتو حس میکنه در طول روز تا همسرت نیس بهش زنگ بزن صحبت کن هروقتم پیام داد و نتونستی بگو بهت پیام میدم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

بهترین کارو کردی عزیزم مادر هم‌باشه احترامشو حفظ کن ولی اونم این حقو نداره دقیقا بااین کارش داره تورو از زندگیت میندازه بجای اینک راه زندگی و شوهرداری بهت یاد بده واقعا هم بده تازه عروس هی بیرون بره همه شوهرا اینو نمیپسندن اوایل عروسی 

چت واتس اپ مامانت رو برای خودت سایلنت کن ن کل گوشی رو.

سعی کن حواب پیام هاش رو مودبانه بدی و بگی که باشه سرم خلوت شد این کارو میکنم. یا بهونه بیار بگو ببخشید امروز قراره با فلانی(همسرت)برید خرید ی روز دیگه با شما بریم و.... 

الان دلتنگ ت هست و شاید هم میخواد از روی کنجکاوی بدونه چیکار میکنی دائم پیام میده سخت نگیر عزیزم

بلاک نکن 

سایلنت نکن گوشی رو 

تو صدای واتس اپ قطع کن میاد نشنوی . یا حداقل کاربری مامانت سایلنت کن . 

بعدم اصلااا نگو شوهرم و فلا ن اینا بگو مامان جان من کارمندم کار دارم وقت ندارم  هر ۵تا کارشو حداقل یکیشو انحام بده بعد خودش میفهمه تو شلوغی 

من خودمم شهر دور عروس شدم هروز هم پیام اینا میده مامانم یا من بهش پیام میدم موقع هایی شوهرم خونه نیس اون بیاد دیگ گوشی دس نمگیرم بهش بگو وقتایی ک سرت خلوته تنهایی اون موقه ها زنگ بزنید پیام بدید  دل سیر حرف بزنید