2777
2789

گوهردشت کرج .....تهران هیچی نیست فقط اسم داره......کرج عشقه .....ما سالها مجیدیه تهران بودیم وتازه اومدیم کرج ....تازه فهمیدم خاله م که سالها تویکرج بود وعاشق کرج بود درست میگفت

گوهردشت خوبه خونه هاشم خوشگله 

بالاشهرم هست تقریبا ولی خب از همه جای ایران آدم هست توی کرج اینو باید بدونی و پایین شهرش واقعا ترسناکه یعنی چیزای خوبی نشنیدم نمیدونم راسته یا دروغ 

تهران محله هاشو کامل بجز چندتا محل نمیشناسم 

ولی خودم کرج زندگی میکنم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت بستگی داره الویتت چی باشه.مثلا تهران امکاناتش بیشتره ولی الودگی و شلوغیش هم هست .از طرفی کرج اب هواش بهتره و شلوغی کمتر و با همون پول خونه تهران  خونه  بهتری میشه کرج  بگیری

گوهردشت کرج .....تهران هیچی نیست فقط اسم داره......کرج عشقه .....ما سالها مجیدیه تهران بودیم وتازه ا ...

مجیدیه ؟

گفتی مجیدیه یاد تتلو اوفتادم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

گوهردشت کرج .....تهران هیچی نیست فقط اسم داره......کرج عشقه .....ما سالها مجیدیه تهران بودیم وتازه ا ...

سلام عزیزم راجع به خونه های قولنامه ای گوهر دشت اطلاعی داری تا حالا نیومدم با قولنامش مشکلی ندارم خونه هاش تو کوچه های باریک نیستن؟

سلام عزیزم راجع به خونه های قولنامه ای گوهر دشت اطلاعی داری تا حالا نیومدم با قولنامش مشکلی ندارم خو ...

کوچه باریک من توی کل کرج ندیدم هرچی کوچه وخیابون دیدم دلباز وپهنه گوهر دشت عالیه

کوچه باریک من توی کل کرج ندیدم هرچی کوچه وخیابون دیدم دلباز وپهنه گوهر دشت عالیه

من دیدم عزیزم حدادی سمت گلشهر اونا هم قولنامه ای هستن 

ممنونم لطف کردی اخر هفته برم ببینم چطوره