2777
2789
عنوان

نی نی یاز فقط بلده

805 بازدید | 62 پست

بزنه تو دهن اونی که حرف حق میزنه 

بلده منو ماهی 10بار تعلیق کنه 

اما یه مرد مریض با 20تا تاپیک 

خانما سایز سینتون چنه 

خانما قدتون چنده 

خانما وزنتون چنده 

خانما سایز باسنتون چنده 

راحت میتونه اینجا بچرخه ککتونم نمیگزه 

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

مشخص نی تو پلن و نقشه سایت و...چیا گفتن و چیا ملاکه 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احسنتتت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من حتی جنسیت مردکه تاپیکای جنسی داشت هم دیدم اصلاباورم نمیشه که نترکید

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

@niniyar  ملاکتون چیه برا تعلیقی و ترکوندن تاپیکا؟؟موارد دارای بحثی داره اتفاق میفته تو این سایت

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

تاپیک که پرید ولی کاربری تعلیق نشد واقعا؟

این تاپیک پرید بحث اینه اون آقا حداقل 15تاپیک دیگه با همین موضوع داشت ولی تعلیق نشده بود

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

اره دقیقا تکون میخوری تعلیقی ولی یبار ی اقا بمن بد دهنی کرد ۲۰ بارم درخواست داد رد کردم ب نی نی یار گفتم هیچی ب هیچی😏

با این وضع پاک کردن تاپیکاشونم ک دیگ هیچی هفته ای ۳ تا هستم تا تاپیکام پاک شه بعدش میرم بدرد نمیخوره این سایت با این قوانین چرررررتش

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)