2777
2789
عنوان

چرا ورود به سایت اینطوری شده⁉️

160 بازدید | 29 پست

چرا دیگه نمیشه با نام کاربری وارد شد؟

@ازسارابپرس  

من یه کاربری دیگه داشتم هم ایمیل داشت هم شماره تلفن منتها همیشه با نام کاربری واردش میشدم 

الان هرچقدر شماره تلفن و ایمیل رو میزنم نمیتونم واردش بشم چیکار کنم؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا پیش شماره نیست وقتی میخوام کاربریمو بزنم وارد بشم

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

کلا پیش شماره نیست وقتی میخوام کاربریمو بزنم وارد بشم

حیلی بد شده اصلا هم اطلاع رسانی نکردن از قبل

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

سلام

الان ⬅️ niniyar ⬅️ رو تگ کنین براتون چک می کنن میگن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar  

سلام عزیزم چرا دیگه نمیشه با نام کاربری وارد شد؟

من یه کاربری قدیمی داشتم همیشه با نام کاربری واردش میشدم الان شماره تلفن و ایمیل هم میزنم قبول نمیکنه

@niniyar سلام عزیزم چرا دیگه نمیشه با نام کاربری وارد شد؟من یه کاربری قدیمی داشتم همیشه با نام کارب ...

@niniyar  

سلام

ایشون سوال دارن. راهنمایی شون کنین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar سلام عزیزم چرا دیگه نمیشه با نام کاربری وارد شد؟من یه کاربری قدیمی داشتم همیشه با نام کارب ...

سلام

چه طور شد تونستین وارد بشین؟

سلامچه طور شد تونستین وارد بشین؟

سلام نه متاسفانه 

و خیلی از این قضیه ناراحتم چون کاربری مال سال 95 بود 

نینی یار فقط پستمو لایک کرد و جواب نداد 

من واسه اون کاربریم شماره ثبت کرده بودم ولی الان نمیتونم وارد شم میزنه اشتباه است