2777
2789
عنوان

قابل توجه آقایون مامان دوست

399 بازدید | 29 پست

من قهر کردم مادرش هم بچه هامو نگه نداشته تمام اموالش زده ب نام مامان جونش سه تایی زدن بیرونم کردن یکسر دخالت کردن تو زندگیم بددلی کتک فحاشی کاری نبود با من نکنه با نقشه و شکنجه پولامو. گرفت حالا خوبت شد ؟بچه هاتم ک نگه نداشتن چیشد با من مثل یک اشغال رفتار میکردی میگفتی گوه خواهرم دهنت حالا من نیستم ببین هر چی داشتی و داری رو چجوری از دست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره بچه ها

واقعا بچه ها این وسط پاسور چند تا عقده ای شدن اما اون زیاد نمیتونه نگهشون داره این جدایی موقتی هست من هم باید ب فکر کارو مستقل شدن باشم که بچه ها بتونم بیارم

هرکس بد کنه بد میبینه شک نکن منتظر باش ببین چگونه تقاص بده

بخدا میرفتم مغازش کار میکردم انقد حرص زندگیمو میزدم آخر ورداش بیرونم کرد باز من برگشتم دیدم داره کاراش ادامه میده دیگه ول کردم با چیس میساختم با خیانتاش با کتکاش با بددلیش ب چ امیدی میموندم 

خونه خودم هستن

ببین یه جورایی دورادور حواست باشه به بچه هات حالا به هر طریقی که میدونی .. نکنه مردک زن بگیره بچه هات آزار ببینن یا همین الان خوب مراقبت نکنه ..‌. خیلی زود خودتو جمع و جور کن بیارشون پیش خودت

ببین یه جورایی دورادور حواست باشه به بچه هات حالا به هر طریقی که میدونی .. نکنه مردک زن بگیره بچه ها ...

همین هدف رو دارم الان بیکارم در ب در دنبال کارم می‌خوام وام بردارم

حتما صیغه کرده این هفته درخواست ملاقات دادم

آره با بچه ها ملاقات داشته باش حتما حتماااا ...مادری متوجه حال و احوالشون میشی تو این ملاقاتها... ان شالله خدا پشت و پناهشون باشه و حالشون خوب باشه همیشه