2777
2789

من اون هفته ۵شنبه قبل خرید طلا که خیلی بالا بود استخاره کردم بابت خرید خوب اومد تو گرونی گرمی ۸میلیون خریدم کل سرمایه م دادم بعدش طلا بشدت ریخت و سرمایه من الان نصف شد پول ساخت خونمون بود چند روز قبل خواستم با ضرر بفروشم زنگ زدم داخل حرم امام رضا ع مشهد که بفروشم بد اومدش صبح دیدم بازم ضرر کردم امروز استخاره کردم بازم گفت نفروش بد اومد ....دلم قرص کردم که معامله با خدا ضرر نداره...نظر شما چیه طلا دوباره میره بالا ؟؟؟؟

ولسه این چیژا مگه استخاره میکنن؟ 

طلا قطعا بالا میره ولی هروقت طلا میخری دیدت باید بلند مدت باشه فعلا نفروش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخاره رو باید اهلش بگیره هرکسی از راه میرسه که نمیتونه براتون استخاره بگیره بابا چرا اینجا همه این ...

حالا این استخاره کرده برای این کارا حتی سرکتاب هم باز میکنن یا حتی فا ل میگیرن طلا بخرم یا نه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
استخاره رو باید اهلش بگیره هرکسی از راه میرسه که نمیتونه براتون استخاره بگیره بابا چرا اینجا همه این ...

وا میگم زنگ زدم مشهد کسانی که استخاره میکنن از اونها بالاتر هست 🤔🤔

حالا این استخاره کرده برای این کارا حتی سرکتاب هم باز میکنن یا حتی فا ل میگیرن طلا بخرم یا نه

اگر برای خرید وفروش استخاره نکنیم پس ببخشید برای  چی استخاره کنیم  برای گناه لابد که این گناه بکنم یا نکنم ی چیز میگن ها

ولسه این چیژا مگه استخاره میکنن؟ طلا قطعا بالا میره ولی هروقت طلا میخری دیدت باید بلند مدت باشه فعلا ...

برای چی پس استخاره میکنن ؟؟اگر برای خرید وفروش مشکوک با خدا مشورت نکنیم پس برای گناه استخاره کنیم؟؟؟

وا میگم زنگ زدم مشهد کسانی که استخاره میکنن از اونها بالاتر هست 🤔🤔

عزیزم استخاره تواین مورد غلطه اینجا عقل و مشورت و تحلیل کارسازه نه استخاره

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

الان یک‌نمونه بگین که استخاره براش درسته ؟ کسی جز خدا از آینده باخبر هست ؟چرا مشورت با وحی منزل کارساز نیست ؟ما بنده چه کسی هستیم و چه کسی صلاح مارو بهتر از خودمان می‌داند؟ این از ایمان ضعیف ماست که  که کارسازی جز خدا را بر عقلمان ضعیفتر می‌دانیم عزیزم ...

تمام تحلیلگران خودشان از تحلیل طلا که مردم به خرید بالای ۸تومان ترغیب کردن الان گم گور شدن  طلافروشان خودشون میگن نمیدونیم مشورت با کی کنم جز پروردگار ....آیا اعتماد به پروردگارا ضرری ب ما می‌رساند؟

الان یک‌نمونه بگین که استخاره براش درسته ؟ کسی جز خدا از آینده باخبر هست ؟چرا مشورت با وحی منزل کارس ...

عزیزم من نگفتم استخارع بده و الحمدلله بنده معتقد به خدا هستم

میگم شمااول باید مشورت وتحلیل میکردین بازارواتفاقاتشو رصد بعد اخرسر استخاره

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄