من اون هفته ۵شنبه قبل خرید طلا که خیلی بالا بود استخاره کردم بابت خرید خوب اومد تو گرونی گرمی ۸میلیون خریدم کل سرمایه م دادم بعدش طلا بشدت ریخت و سرمایه من الان نصف شد پول ساخت خونمون بود چند روز قبل خواستم با ضرر بفروشم زنگ زدم داخل حرم امام رضا ع مشهد که بفروشم بد اومدش صبح دیدم بازم ضرر کردم امروز استخاره کردم بازم گفت نفروش بد اومد ....دلم قرص کردم که معامله با خدا ضرر نداره...نظر شما چیه طلا دوباره میره بالا ؟؟؟؟
طلا قطعا بالا میره ولی هروقت طلا میخری دیدت باید بلند مدت باشه فعلا نفروش
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استخاره رو باید اهلش بگیره هرکسی از راه میرسه که نمیتونه براتون استخاره بگیره بابا چرا اینجا همه این ...
حالا این استخاره کرده برای این کارا حتی سرکتاب هم باز میکنن یا حتی فا ل میگیرن طلا بخرم یا نه
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
عزیزم استخاره تواین مورد غلطه اینجا عقل و مشورت و تحلیل کارسازه نه استخاره
الان یکنمونه بگین که استخاره براش درسته ؟ کسی جز خدا از آینده باخبر هست ؟چرا مشورت با وحی منزل کارساز نیست ؟ما بنده چه کسی هستیم و چه کسی صلاح مارو بهتر از خودمان میداند؟ این از ایمان ضعیف ماست که که کارسازی جز خدا را بر عقلمان ضعیفتر میدانیم عزیزم ...
عزیزم استخاره تواین مورد غلطه اینجا عقل و مشورت و تحلیل کارسازه نه استخاره
تمام تحلیلگران خودشان از تحلیل طلا که مردم به خرید بالای ۸تومان ترغیب کردن الان گم گور شدن طلافروشان خودشون میگن نمیدونیم مشورت با کی کنم جز پروردگار ....آیا اعتماد به پروردگارا ضرری ب ما میرساند؟